![]() |
Re: un loc unde sa ne adunam?
Hy Monica! ce zici despre karting?! Poate ne intilnim sa vezi o masina de curse adevarata!
|
karting-ul e ok... dar din cate stiu singura pista care merita bagata in seama e cea de la centura de la Bucuresti (intre DN1 si E85)... am fost o singura data si e prea pustiu...
|
daca nu are rost, pai nu are rost si gata
|
monica...poate ne plimbi si pe noi cu masina la urmatoarea intalnire..ca noi nu rea avem bani de benzina..nu de alta
|
cum spui tu ;) las ca vedem ce se poate rezolva direct pe strada cand imi schimb mashine ;)
|
Re: Diverse Discutii
eu vreau vineri sa ma plimbi cu roveru
|
Pai mai sunt la Bacau, Tg.secuiesc si Arad! Urmatoarea cursa Bacau 22.06.-24.06!Ai ce vedea! Nu intilniri haotice pe str.Buzaului cu niste "drivers" incepatori si care nu stiu notiunea de tuning si cursa!
|
Quote:
|
Sal! Am licenta de pilot, probabil, printre putini din Buzau! suna la FRAK si intreaba, poate asa afli cine sunt! Ciao
|
Quote:
|
cat de trist e sa iti exprimi o parere si lumea sa te ia la mishto doar pentru ca au gaze la stomac sau aseara "nu au primit"..... nu vreti cand ma prezint sa va dau si numaru tel , poze cu mine dezbracata si eventual si adresa ??????? trist... daca mai citesc ceva de genu asta renunt sa mai postez dupa o sapt de forum...
|
te ataci asa repede?..e o chestie de respect, sa te prezinti si tu ca toata lumea..daca tot ai avut intentia sa intri in comunitatea asta...care se pare nu e de nasu tau.....
|
Quote:
daca ai impresia ca thread-ul unde ne prezentam este cu scop matrimonial, tind sa cred ca ai ramas cu sechele tip simpatie.ro sau mirc - server undernet. noi suntem un grup restrans, de amici, cu un hobby comun si incercam sa-l intretinem si sa-l dezvoltam prin mijloacele si posibilitatile actuale de care dispunem, asa cum si tu ai... un rover. |
eu zic monica..sa lasi fitele deoparte..si sa vii si tu la o intalnire vineri seara sa faci cunostinta cu noi ca toata lumea.....ca pana la urma zici ca ai aceeasi pasiune ca noi......vii vineri?
|
Sunt beat...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:54. |
- Copyright 2026 4Tuning