![]() |
Re: Megane RS facelift Vs Golf V Gti
Quote:
mda calitate: bloc motor fisurat, amortizoare duse, display dus.. Eu una sunt convinsa :P Cat despre piese nu cred ca pe degeaba pbn are renumele pe care il are :twisted: |
Zi-mi te rog de unde ai auzit de asta?vad ca esti din IS..zi-mi te rog nr la masina la persoanele care au avut problemele astea..
|
de la niste buni prieteni de familie. :)
|
Quote:
|
domnule dolb termina. Stiu ce spun , nu sunt povesti auzite la o samanta in fata blocului, cei 2 frati sunt niste oameni dintr-o bucata si nu sunt la prima masina. Eu am expus o stare de fapt, nu zic ca toate sunt niste cazaturi, insa din experienta prietenilor mei ma feresc sa zic ca gti e un monument de fiabilitate. E doar o tabla, care se poate strica si ea, la fel ca orice alta masina.
|
Uite, vreau si eu sa imi zici numerele pe Pm ale masinilor ca sa verific si eu informatia..Nu e asa greu..Eu am stat 4 ani in iasi si stiu cam toate gti-urile de acolo si nu imi aduc aminte de asa ceva dar daca zici tu..
|
Mai baieti, nu mai luat foc asa cand e vorba de VW, chiar se poate sa fie blocul motor fisurat, sa pice amortizoarele ( care mi se pare normal la cate gropi sunt ) . Eu nu stiu la GTI, dar stiu Audi 2.5 diesel care a crapat ( de doua ori chiuloasa si o data blocul), Volvo S80 cu blocul fisurat. Skoda Octavia 1.9 TDI caruia i s-a dus siguranta la supapa si a picat aia in camera de explozie...rezultat....5.000 euro reparatia. Peugeot 206 RC cu 140-150cp in loc de 180cp. Nu mai sariti in capul fetei pentru ca probabil stie cate ceva.
|
:Dasta da topic ambele is masini calumea Megane Rs e mult mai rar prin tara iar Golful ara avantajul unui Tuning usor si cutiei optionale DSG sincer le as lua pe amandoua doar ca la asa gropi de dupa iarna as prefera mersul pe jos sau un tanc si ca punct final Megane RS mi se pare mai ieftin:-)desi nu as risca dupa ce am auzit ca la Renault le pica mecanica
|
Are dreptate alice, in ce a zis, ca sunt niste fiare si se pot strica... numai ca unele se strica mai repede si altele mai lent.
Desi nu as cumpara nici un tip de renault, nici nu vreau sa aduc argumente contra prea subiective, insa, este mult sa comparam masinile frantuzesti cu cele nemtesti. Nemtii au avut norocul sa dezvolte cele mai bune masini si asta spune multe despre orice marca care vine de la ei. Deci, as alege vw gti pentru traditia lor de a face masini fiabile, pentru tehnologia mult peste reno, pentru design, pentru confort, finisaje si detalii(la care multi prefera sa nu aspire pt faptul ca nu au bani de altceva...). Cum zicea cineva in paginile anterioare, se poate lua in calcul si opc, al carui design nu poate fi negat nici de cel mai mare fan vag:D |
Quote:
si daca tot ai adus vb de PBN, asta nu e caz concret. vezi ca metrotehnica e dealer SEAT si face si masini de raliu. si la alto syncro sunt oameni OK> si unii de la cardinal. asa ca nu e vb de serviceuri aici, unde se fura ca in codru. in alta ordine de idei. am avzut un R26 F1 sambata seara la OMV baneasa. soferul era nervos si prost crescut (tot o claxona ca un disperat pe o tipa cu un merc care se chinuia sa aseze masina corect) si mi-a atras atentia fata de masina in sine. daca nu claxona ala nu cred ca o vedeam...nu mi s-a parut chiar asa bien lucrata. daca nu era galbena...nici nu cred ca o remarcam fata de un RS normal. sincer. era si pe seara. cineva cunoscut a fost? oricum discutai asta a denaturat si s-a ajuns la o chetsie personala. atata timp cat nu ne jignim cred ca putem discuta. dar am vazut atatea jigniri care nu isi au rostul incat e pacat. |
yoda...faci cu noi "coloana"cand s eface cald sa mergem la BV? :)
pana acum sunt 3 GTI, unS3 si ar mai fi un leon 1.8T :)) |
yoda eu ti-am sters posturile si o sa sterg tot ce e offtopic ca iar ati dat-o in papusi barbie gonflabile de plastic ieftin
|
mda ... trista treaba ... s-a ajuns la VW vs Renault ...
|
Quote:
|
Catalin eu nu am zis ca nu e bun..vezi ca nu ai fost atent..Am zis ca masinile sunt apropiate ca performanta si ti-am zis ca am condus si ST si CTR nou, iar din cate am inteles CTR e destul de apropiat cu Meaganeul...Mi se pare o masina ok, are un pret accesibil si performante ridicate, dar uita-te pe tot topicul sa vezi ca cele mai multe posturi se vb de vw nu de GTi care dupa cum am mai spus cum spuneti voi ca nici rs nu are treaba prea mare cu Renalut asa nici GTi nu are prea multa treaba cu vw..Si sti si tu prea bine ca GTI 4 si GTI 3 au fost un esec dar de la aparita GTi 5 toata treaba s-a schimbat..O spun toate emisiunile si chiar TFSi si DSG sunt niste argumente de luat in seama in ceea ce priveste atat vw cat si GTI..
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:08. |
- Copyright 2026 4Tuning