![]() |
Re: Freehand Design - Provocari
Perfect, s-ar putea sa ma bag, sa vad cum stau cu timpul.
|
Nu stiu cum ai nimerit-o, dar fix pe asta voiam sa o desenez :))
|
Imi place tema:!: Trebuie sa vad ce fac cu celelalte desene incepute, dar Mazda asta chiar vreau sa o desenez!!!
Well done skyZZo, imi place initiativa ta :-) |
Ehee..de cand nu m-am mai logat multe s-au mai petrecut..am mai desenat..Ma bag si eu la Mazda ca apoi vreau sa fac si eu o provocare...succes "coparticipantilor"=))
|
1 Attachment(s)
Parca da mai bine colorata :-?
|
Quote:
Multumesc de reply.Sunteti de treaba cu totii!:D |
O mai putem prelungi pe asta cu mazda pana pe 23 ca eu sunt plecat sambata si duminica nu pot face..debea pe 22:) Ms anticipat;)daca nu nu se poate nu ma supar;)SPOR!
|
1 Attachment(s)
MY Time Atack mazda
Mai trebuia lucrat destul de mult la ea insa ...time is the enemy:rolleyes2 |
1 Attachment(s)
Quote:
cred ca AICI era locul potrivit pentru propunerea la care am cazut de acord cu cristi- Porsche 911 GT3... sau 911, ceva din familia lui, am mentionat mai nou de '07, sa nu ne trezim ca unul deseneaza un model '2010 si altcineva un model '70. deocamdata am gasit desenele lui CDS Design mncristi silviun95 si a' meu mai are cineva asa ceva, sau dam drumul la poll ? 'cine nu e gata, il iau cu lopata!' consider ca ar fi ok sa mai asteptam un raspuns 2 zile, daca se mai baga careva asteptam [nu foarte mult], iar daca nu- dam drumul :D ps: eu ma gandeam ca incepand de la modelul din anul asta ne refeream : |
Cu Mazda se mai intampla ceva saaau:rolleyes2
|
Pot sa dau si eu "o sfara-ntzara":lol:?
Pentru cine vrea ceva RaT Style...orice!de la dacie pana la ultimul Mercedes>:).Aastept coparticipanti:D |
1 Attachment(s)
uite aici 8)
|
De ce nu participaţi la provocarea lui skyZZo? Tu "Dacia" dai numai provocări aiurea, te lauzi că vei participa, dar pauză... Haideţi să le luăm pe rānd pe toate..ca să nu umplem topicul numai de provocări cu 1-2 participanţi...
|
Bine!Deci daca Yonutz va vrea va fi un Contest doar in 2.As zice sa continuam provocarea cu Mazda si apoi asta cu RaT-ul:D.Deseara aveti desenul ala cu rat style si aia e!
|
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:43. |
- Copyright 2026 4Tuning