![]() |
Re: RENAULT 11 TXE
Deci e nebunie masina asta :D si chestia aia pe capota ii sta chiar bine :D
|
vand motorul de pe masina 1.7 benzina pret info 500 ron urgent!!
|
8 Attachment(s)
Astazi am vrut sa lipesc un ornament care nu statea bine pe usa din dreapta fata si nevrand sa stea , le-am dat jos pe toate , mai am sa spal usile cu benzina sa scap de acel silicon :evil: :twisted: fara ornamente parca este mai noua cu 5 ani
|
e buna si o curatenie din asta
|
ce motor ai de gand sa iti pui pe ea?
|
1.4 turbo
|
si te mai plangeai de consum :lol: ...1.9 td omule...asta mi-as pune si eu pe masina, chiar as fi dispus sa renunt la f7p :)
|
imi iau alta masina pentru drumuri lungi ... asta o tin de o plimbare seara :twisted:
Daca ii pun diesel , nu mai are nici un farmec :rolleyes2 |
un diesel de 110 cai asa nu ti-ar face cu ochiul? evacuare de inox cap coada...si ala esti :) am avut o tentativa acum 3 luni sa fac miscarea asta ..dar vanduse omul masina donatoare....in orice caz...gadeste-te bine:)
|
Foarte ingrijita masina si curata..felicitari..bravo
|
16 Attachment(s)
astazi am bagat baba la raliu :)))) :twisted: :D https://www.youtube.com/watch?v=DHpkEJP9WlM
|
ce sa faci si tu in loc sa mergi frumos prin oras..ca ai o masina superba o arzi macadam pe aici cu compactu ala :lol:
|
masina asta nu a mers frumos niciodata (cel putin de cand o am eu ):twisted: :)))) sub 3000 rpm mai rar :) ori tine ori nu mai tine :D
|
2 Attachment(s)
Ceva nou:D ma gandeam sa infiintez un club cu masini mai speciale din zona:-):idea::
|
6 Attachment(s)
prima intalnire , sper sa iasa ceva frumos :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:19. |
- Copyright 2026 4Tuning