Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   Sibiu, discutii off-topic (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/15870-sibiu-discutii-off-topic.html)

GTI 08-11-06 22:24

Re: Sibiu

Salut!
Am mai citit topicu da nu-mi vine nik in minte sa postez.
G3-u ala care o fost a lu Paul nici macar GT nu e.E 1.6 75CP.Nush de unde l-ati scos voi GTI...

Bassu_SIV 08-11-06 22:25

el zicea ca e gti

axxro 09-11-06 00:15

incepe sa se posteze, sa se adune lumea......
bine ai venit ghitza, te asteptam vineri. da de unde stiti voi ca vineri e zapada, sau urcam la palti?:D dupa cum vad eu o sa ne adunam destui de multi acum, poate mai multi decat acum 2 sapt.
paul, lasa ca ne descurcam noi cu filmatul.
lexani, tu vi? ca un urs nu strica;). poate poate si robi sa vina.......

bulldog_cox 09-11-06 03:03

sunt de acord cu tine...din cate stiu eu era un cl.....nu era gti......dar era frumos..dar sigur gti nu era
Quote:

Originally Posted by GTI (Post 615470)
Salut!
Am mai citit topicu da nu-mi vine nik in minte sa postez.
G3-u ala care o fost a lu Paul nici macar GT nu e.E 1.6 75CP.Nush de unde l-ati scos voi GTI...

Bassu_SIV 09-11-06 07:57

avea cateva treburi faine in rest era praf....acum e varza masina

se da o ***** cu golfu

vineri cu catel cu purcel ...intalnire :D

axxro 09-11-06 10:52

ramane la 7 la parcarea de la Transilvania?

PaulMIG 09-11-06 11:53

Bassule, catelu sper sa fie dragos si purcelu paul, bine? :))
ghita si relu75, voi nu veniti? Am vorbit cu roby si vine si el

Bassu_SIV 09-11-06 16:23

dragos vine.....cred ca se pregateste "umilinta":D

bulldog_cox 09-11-06 17:39

baieti....hai sa facem un club.....
ce ziceti? sa ii dam un nume si sa il si inregistram,

Ghita 09-11-06 18:10

salutare...mersi celor kre mi-au urat bun venit....baieti io o sa vin vineri, iam zis si lu bassu pe mess k mai vin cu ink 1-2 tovarashi si dak poate unu dintre ei sa vina vineri cu masina vin si io k a mea acuma am duso in service k so bagat unu in mine si mio tunat :) spoilerul de spate si fusta si numa sambata o iau de acolo, dar data viitoare promit k o sa vin cu masina mea....

PaulMIG 09-11-06 20:43

Foarte bine asa. Sper sa fim cat mai multi.
Bulldoage io zic sa mai asteptam. De abia ce am format si noi comunitatea asta si n-am apucat sa ne intalnim decat de 2 ori pana acum. Io as zice sa nu ne grabim pt ca un club necesita foarte multa munca daca vrem sa ne ocupam ca lumea de el, daca nu.... dar ne putem gandi la perspectiva asta intr-adevar dar mai bine mai in colo si sa iasa ceva care merita. Putem sa deschidem o filiala de club mai mare la noi in Sibiu(doar o idee), de exemplu acum se infinteaza Anonymous Bacau. Poate o sa reusim si noi sa facem ceva, defapt sigur o sa reusim, dar mai in colo, din punctul meu de vedere, nu suntem inca pregatiti si nu o sa reusim sa ne dedicam asa cum ar trebui. Oricum ne intalnim vineri si o sa putem povesti pe larg despre ce si cum. Sa veniti imbracati bine sa nu plecati prematur acasa din cauza frigului sau mai stiu io ce!! :)

Super tare bassule ca vine. Deci am cu cine ma "plimba":), dar nu se stie niciodata de unde sare iepurele, poate imi gasesc nasu:))

Bassu_SIV 09-11-06 21:35

cred ca ma trag si io cu dragos....suntem curiosi amandoi:D

Ghita 09-11-06 21:37

da bah are drepate paul k e multa bataie de cap cu un club...si io zic sa ganditi umpic treba inainte....sa mai lasati umpic timpu sa treaca....k am inteles k numa de 2 X va-ti intalnit....si deja club...ar fi fain, asta e parerea mea si sper sa nu va deranjeze.Salutare

Bassu_SIV 09-11-06 21:39

paul vb din filme:D...ne-am intalnit de mai multe ori:D

PaulMIG 09-11-06 21:41

La anu pe vremea asta sau chiar in vara la 2008 daca o sa facem un club atunci io chiar as fi super foarte extraordinar de fericit. Las' sa mai treaca ceva timp, pt ca oricum pasiunea nu moare si pe vremea aia o sa fie si mai multi membri.

All times are GMT +2. The time now is 00:05.

- Copyright 2026 4Tuning