![]() |
Re: Street Racing Squad
E sponsor bre, are niste piese in motor de nissan :-", si parasolar nu stiu sa pun, abia am bagat jocu nu stiu multe la el.
|
l-am jucat si l-am si terminat... nu poti pune stickere pe geamuri
|
ba se poate dar iti trebuie ceva unelte ca sa poti baga, moduri, addons etc.. e prea complicat si nu ma bag mi ca stric ceva si me lene
|
1 Attachment(s)
am tunat si yo un urs...l-am facut smart :))
|
daca vede racer ce ai facut din ursu ala face infarct:))
|
oups :oops:
|
Ce mai zic baietii?Ce se mai aude?V-a placut vineri?Eu zic ca a fost bine.voi ce ziceti?bafta si respect SRS
|
a iesit bine :D dupa yo m-am dus spre baneasa...era "blocaj", nu misca nimeni nimic... si erau si filtre
|
a dat foamea in bugetari filtre peste tot :))=))
|
5 Attachment(s)
Mici detalii, doar ca emblema de pe spate trebuie sa o colantez iar,enjoy :P :
|
Ahh si acum nu pot sa le mai rup:(((.......eu ce mai scot de la portbagaj?ca daca's negru mat mie imi plac:(((
glumeam....arat ok....dar....tomorrow is the big day:twisted: :weee: o sa iti :chew: adversarii:D |
Arata foarte bine, daca e fa si prin interior ceva cu negru mat, sau imitatie de carbon
|
Cu imitatie de carbon nu-mi place deloc,dupa ce termin cu BACul o sa ma ocup mai mult,nu o sa mai fiu stresat si o sa am timp sa umblu mai mult pe la masina,o sa-i pun tot folie negru-mat la "consola",panou ala cu cd player si climatizarea.Si dupa bac vreau sa-i schimb si ledurile din bord cu unele albe sa nu mai fie portocaliul ala...
|
arata f marfa. bv
|
deci....haideti sa refacem lista pt gratarul de sambata:)....1.Taz,2.Grin,3.Blu.......who's next?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:11. |
- Copyright 2026 4Tuning