Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/18 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18.html)
-   -   Machetele mele - steaua23 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18/157403-machetele-mele-steaua23.html)

Gabi 19-03-10 11:48

Re: Machetele mele - steaua23

Draguta si macabra in acelasi timp ! Am mai vazut o masina mortuara pe forum, dar nu mai stiu exact la cine. Daca ai gasi si un schelet d'ala cum erau o data pe post de breloc de chei... damn ! :lol:

Creative256 19-03-10 13:25

GENIAL!!! Eram sigur ca e un Caddy, dar Dric ?!?! superb, sa ii faci neaparat rost de un pasager ;)

alexu_bad_boy 19-03-10 13:44

marfa......cauta-l pe the Godfather si punel acolo ca din cate stiu eu sta cu mainile in fata si s-ar potrivi

radu_bv 19-03-10 16:13

Foarte tare macheta:lol: ce mai......nici nu stiu ce sa zic......e foarte....nu pot sa-i zic frumoasa ca e ciudat:-P

gabitzUU 19-03-10 17:17

A MURIT LUMEEEEE Sariti lumeeeee a venit mortuuuu.Deci este prima macheta de acest gen care o vad si sa moara mortu de nu este superba:x FELICITARI MAXIME :D

andreigica 19-03-10 20:00

Superba achiztia,este o macheta reusita pentru pretul sau,dar dricul nu este pe gustul tuturor :D

makvld 19-03-10 21:13

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3199716)
Multumesc de aprecieri. Lexus-ul pare mai ok in poze, dar nu e cine stei ce macheta. Totusi cu un minim de munca puteau sa o faca mult mai frumoasa.

Cadillac 1966 Limousine Hearse - Precision Miniatures

Macheta are dimensiuni impresionante ~36 cm lungime si ~12 latime cu o greutate destul de mare, fiind cea mai masiva din colectie. Din pacate nu se deschid decat usile din fata si cea din spate pe unde intra sicriul.
Macheta are elemente din lemn natural in interior, iar sicriul este produs din lemn si aluminiu. Sicriul se deschide, este mochetat, iar pernita din interior se poate soate. Detalile sunt frumos realizate, iar materialele folosite par de calitate.
Ar mai fi de mentionat si semnul Cadillac care apare pe majoritatea elementelor de pe masina, indiferent de dimensiunea lor.
In rest ... poze (iar am depasit numarul maxim persmis :( )

ps: thanx you Dorin pentru machete ...

interesanta macheta...nu credeam ca exista si asa ceva...:D

aokimare 19-03-10 23:03

mann..repecte...este super....felicitari

dog99 19-03-10 23:47

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3199716)
Multumesc de aprecieri. Lexus-ul pare mai ok in poze, dar nu e cine stei ce macheta. Totusi cu un minim de munca puteau sa o faca mult mai frumoasa.

Cadillac 1966 Limousine Hearse - Precision Miniatures

Macheta are dimensiuni impresionante ~36 cm lungime si ~12 latime cu o greutate destul de mare, fiind cea mai masiva din colectie. Din pacate nu se deschid decat usile din fata si cea din spate pe unde intra sicriul.
Macheta are elemente din lemn natural in interior, iar sicriul este produs din lemn si aluminiu. Sicriul se deschide, este mochetat, iar pernita din interior se poate soate. Detalile sunt frumos realizate, iar materialele folosite par de calitate.
Ar mai fi de mentionat si semnul Cadillac care apare pe majoritatea elementelor de pe masina, indiferent de dimensiunea lor.
In rest ... poze (iar am depasit numarul maxim persmis :( )

ps: thanx you Dorin pentru machete ...

asta e chiar tare,nu ma asteptam sa se faca asemenea masini + ca mai are si sicriu :-) dementiala.

Racer21 20-03-10 08:43

Masina e superba, macheta e superba, dar faza cu sicriul este...GENIALA!!! :shock:

steaua23 20-03-10 10:38

Ma bucur ca va place dicul :D. Am vazut de curand ca mai exista aceeasi versiune de cadillac, dar transformat in salvare.
Am incercat cu figurina de Carol Shleby si intra la fix in sicriu, doar ca nu se inchide capacul :D . Ar fi trebuit sa fie unpic mai adanc sicriul ...
Pana la urma cred ca voi cauta ceva care sa stea in sicriu :lol:
poate un breloc de chei in forma de schelet, sau poate o figurina ceva ... :)

radu_rs 21-03-10 17:00

extraordinar model! O macheta inedita, foarte detaliata. Ca si aspect este mai ciudata pt. ca-i un dric, dar ca realizare este foarte misto.
Pozele sunt frumoase, ai pus bine in evidenta macheta dar si sicriul :D. Trebuia sa-l ingropi pe Jhonny Walker, hihihihihi.

Mexikanu1405 21-03-10 19:09

Mosule esti tare. In ultima vreme ai achizitionat numai piese de piese. Bravo!!! de trei ori.

CALIN 79 21-03-10 19:11

Foarte tare macheta, impresionante detaliile mai ales sicriul. Tre' sa-i faci rost de un locatar. Foarte tare si carutul pe care sta sicriul. Excelenta macheta per total si unica in felul ei.

steaua23 21-03-10 23:35

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3206113)
extraordinar model! O macheta inedita, foarte detaliata. Ca si aspect este mai ciudata pt. ca-i un dric, dar ca realizare este foarte misto.
Pozele sunt frumoase, ai pus bine in evidenta macheta dar si sicriul :D. Trebuia sa-l ingropi pe Jhonny Walker, hihihihihi.

Merci. Lenea face multe victime. Mi-ar place si modelul non-dric dar nu stiu daca isi merita banii. Daca il ingropam pe walker ... iesea scandal :lol:

Quote:

Originally Posted by Mexikanu1405 (Post 3206519)
Mosule esti tare. In ultima vreme ai achizitionat numai piese de piese. Bravo!!! de trei ori.

Merci. Te astept si pe tine sa revii in forta :D

Quote:

Originally Posted by CALIN 79 (Post 3206528)
Foarte tare macheta, impresionante detaliile mai ales sicriul. Tre' sa-i faci rost de un locatar. Foarte tare si carutul pe care sta sicriul. Excelenta macheta per total si unica in felul ei.

Merci. Incerc sa caut si un "mort", dar nu prea stiu pe unde.

Zilele urmatoare: Fiat 124 Spider BS1 1970 - SunStar Platinum ... dupa care o mica pauza pana vine transportul de la prietenii bulgari :)

All times are GMT +2. The time now is 12:56.

- Copyright 2026 4Tuning