![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
Draguta si macabra in acelasi timp ! Am mai vazut o masina mortuara pe forum, dar nu mai stiu exact la cine. Daca ai gasi si un schelet d'ala cum erau o data pe post de breloc de chei... damn ! :lol:
|
GENIAL!!! Eram sigur ca e un Caddy, dar Dric ?!?! superb, sa ii faci neaparat rost de un pasager ;)
|
marfa......cauta-l pe the Godfather si punel acolo ca din cate stiu eu sta cu mainile in fata si s-ar potrivi
|
Foarte tare macheta:lol: ce mai......nici nu stiu ce sa zic......e foarte....nu pot sa-i zic frumoasa ca e ciudat:-P
|
A MURIT LUMEEEEE Sariti lumeeeee a venit mortuuuu.Deci este prima macheta de acest gen care o vad si sa moara mortu de nu este superba:x FELICITARI MAXIME :D
|
Superba achiztia,este o macheta reusita pentru pretul sau,dar dricul nu este pe gustul tuturor :D
|
Quote:
|
mann..repecte...este super....felicitari
|
Quote:
|
Masina e superba, macheta e superba, dar faza cu sicriul este...GENIALA!!! :shock:
|
Ma bucur ca va place dicul :D. Am vazut de curand ca mai exista aceeasi versiune de cadillac, dar transformat in salvare.
Am incercat cu figurina de Carol Shleby si intra la fix in sicriu, doar ca nu se inchide capacul :D . Ar fi trebuit sa fie unpic mai adanc sicriul ... Pana la urma cred ca voi cauta ceva care sa stea in sicriu :lol: poate un breloc de chei in forma de schelet, sau poate o figurina ceva ... :) |
extraordinar model! O macheta inedita, foarte detaliata. Ca si aspect este mai ciudata pt. ca-i un dric, dar ca realizare este foarte misto.
Pozele sunt frumoase, ai pus bine in evidenta macheta dar si sicriul :D. Trebuia sa-l ingropi pe Jhonny Walker, hihihihihi. |
Mosule esti tare. In ultima vreme ai achizitionat numai piese de piese. Bravo!!! de trei ori.
|
Foarte tare macheta, impresionante detaliile mai ales sicriul. Tre' sa-i faci rost de un locatar. Foarte tare si carutul pe care sta sicriul. Excelenta macheta per total si unica in felul ei.
|
Quote:
Quote:
Quote:
Zilele urmatoare: Fiat 124 Spider BS1 1970 - SunStar Platinum ... dupa care o mica pauza pana vine transportul de la prietenii bulgari :) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:56. |
- Copyright 2026 4Tuning