![]() |
Re: Tuning & Styling :: Intrebari, Sfaturi, Etc
S-o lovit careva de problema scaunele de curse (scoici) si a centurilor de curse (hamuri) in masina de strada.
Se pot omologa undeva (asta la o masina de strada, cu toate ca scaunele si centurile au omologarile expirate) Am inteles ca cineva de pe acest forum si-o omologat o masina doar cu 2 locuri (ea fiind in 5 locuri) In acest caz, ce trebuie facut, nu ma mai intereseaza sa am 5 locuri, vreau sa ma scap de bancheta ca sa pun altceva in locul ei. Ce trebuie facut? La rar in floresti trebuie mers vorbit? Cat costa? Are careva o idee? |
Salutare. Nu stiti cumva unde pot gasi o bara fata si o fusta fata cu locas pt halogene, pt un BMW E30 (urs) din '91? (de la '88 incoace e OK) Am fost la aproape toate dezmembrarile in zona Mures da nimik:|:| Ceva in CJ?...
|
As vrea sa-mi pun cip la masina..sa o duc de la 140 cp la 170 cp. Ce parere aveti? se merita? se simt acesti cai?
|
se simt dar depinde cine pune softu;)
|
Quote:
A mai lucrat cineva cu ei? As vrea sa vad ceva pareri ca sa stiu ce aleg |
MTM, SKN
|
superchips, revo
|
Quote:
in plus si tu ti-ai facut masinile la sturimex...fiatu de exemplu.... |
sal...am un audi A4 model 2000 si as vrea sa o tunez in gen A5 (body kit exterior) ,unde pot fec asta si daca stit cumva un pret estimativ
va multumesc |
5 Attachment(s)
ce parere aveti cum ar arata mai bine?cu bad boy asta drept sau celalalt normal dar nu exagerat,barile oricum vreau sa le fac clean.astept pareri care chiar o sa-mi fie de folos pt ca sunt putin indecis :) si grilele alea de pe mergini de jos din bara la golfu gri nu stiti unde as putea gasi? ms o zi buna
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
stiu am observat de aia am intrebat care ar da mai bine facut asa (sleeper am inteles ca se numeste) cu aripile putin trase sau cel normal dar nu exagerat.masina ar fi asta,pe viitor bara va fi facuta clean si incerc sa ma documentez care ar merge mai bine.multumesc
|
Primul model de sleeper merge mai bine .
let's see action ;) |
1 Attachment(s)
adevarat,mar bate gandu la unu de ala pt ca nu e nici asa intalnit si totusi da bine,dar inca mie greu sa ma decid :) o poza in care imi place
|
fibra sau tabla ce spuneti?la bari banuiesc ca merge ok cu fibra dar la bad boy am o retinere,am nevoie de pareri dintre cei care stiu cat de cat.ms
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:44. |
- Copyright 2026 4Tuning