![]() |
Re: Intalnirea "babelor" - Mures
incercam dar daca o sa fum 20 si asa no sa incapem intro singura poza:))
|
lasa ca si masinile de politie osa inchepe in poza:)) nuti fa grij ca nu intram in cadru:))
|
Ar fi frumos facuta o poza cu masina politiei... chiar ca ar merita pusa in rama. :))
|
da daca iaras vine politia io nu stau maduc de acolo astea vin si va scrie numele si tot si daca faceti ceva deja osa stie la cine sa merga astea tot se lauda la politisti cu masinile si asa scriu datele din buletin si etc,.....
|
Quote:
|
am si io numere de dacie in portbagaj:))
inca valabile:P |
dex vezi ce si cum faci de nu vi merg la keresztur varos si fur masina de la tine :))
|
masinuta mea nu mere, numa daca sunt eu la volan...
daca nu stii sa manevrezi bine schimbatoru de viteze... ramane blocat cand scoti din prima :P am dat odata la cineva, sa mearga o tura si cand sa bage din I. in a II. so blocat schimbatoru intre doua viteze :)) |
Isi cunoaste stapanul masina ta :);)
|
si a mea numai sub mana mea functioneaza:))
|
Quote:
|
ne descurcam noi cumva:))
|
facem iar impreuna cu Logan club?.....parerea mea e k sa facem impreuna k e mult mai frumos cand sunt mai multe masini....:)
|
ce intrebare ca facem impreuna cu ei?...
sa fim cat mai multi... nu numa logan club... toate cluburile... toate masinile la "intalnirea babelor" :D:D:D careva u cunoaste astia de la BBT? sa le chemam si pe ei odata :-?? sau o idee proasta?:-s Vali-tgm: Nu mai faceti double post folositi functia EDIT. Tot trebuie sa stau dupa voi sa va modific posturile sau sa le unesc? Daca nu retineti aceste lucruri minore incept sa dau avertismente. |
O intalnire cu toate cluburile din Mures :D ar fii o idee;)
Cluburi sunt: LoganClub, Babele, ClubOpel, ClubAudi (daca doriti ii invit si pe ei), Seat Club(si aici se poate face o invitatie:P) cluburile astea le stiu eu mai este BBT daca mai este :cry:..... Ii chem si pe cei din ClubAudi si ClubSeat daca doriti spuneti:-P..sunteti de acord sa ii chem:?: |
| All times are GMT +2. The time now is 14:05. |
- Copyright 2026 4Tuning