Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa agati o fata ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1546-agati.html)

BabyBlue_EVO 07-01-06 14:23

Invata sa vorbesti ! ;)
ai detalii in pm !
Sant0s

Mustang 08-01-06 22:29

sa-mi bag picioarele...
recurg la o metoda veche :D
care ai o gagica de vreo 16-20 de ani care n-are prieten si vrea ? :lol: :lol:

nota : sa fie din bucale si sa fie cat de cat draguta :P

am innebunit...da' cand o femeie te place...iti vede cel mai bun prieten al tau si se indragosteste de ala....devine ciudat...culmea...e a 3-a oara...a 4-a nu mai exista :P

EvLSant0S 09-01-06 05:07

marfa , chiar , cum reactionati intr-o situatie de genul astA?

GolfuletzS 09-01-06 09:04

nu am patit asa ceva :D nus cred ca daca nu as tyine prea mult la tipa si nu as vrea prea mult sa fiu cu ea.... as lasa`o :) sa fie cu prietenu :)

Mustang 09-01-06 11:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GolfTuning\"
nu am patit asa ceva :D nus cred ca daca nu as tyine prea mult la tipa si nu as vrea prea mult sa fiu cu ea.... as lasa`o :) sa fie cu prietenu :)

da' nu te-ar deranja asa putin ???

GolfuletzS 09-01-06 13:01

putin normal !

aleks 09-01-06 13:17

le dau viteza la amandoi, k sunt mwishti...
dar lucrurile astea se intampla...
e firesc intr-un fel...
voi nu i-ati trage-o prietenei alea buuune ale nush carui amic de-al vostru pana v-ar da sangele pe nas dak ati avea ocazia?
sincer acum...

GolfuletzS 09-01-06 13:31

ba da :twisted:

omuliber 09-01-06 15:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
Quote:

Originally Posted by \"Mustang Mach One\"
da' nu ii da impresia ca o placi...
da-te la ea...prinde-o cand mai vine cu o amica (chiar daca aia are prieten) si da-te putin la amica ei...
efect 100% gelozie pe cea care te intereseaza pe tine ;)

neah,nu recomand pt ca s-ar putea sa zica \"uite-l si pe fustangiul asta....se da la toate\"

adica priveste logic problema.daca tie iti place de una,si iesi cu ea la un suc,si mai vii cu un prieten,si aia se da la el(ca sa te faca gelos pe tine)tu nu ai crede ca-i tarfa....?

Man, omu' zice bine, asculta-l!!!
Femeile nu gandesc ca noi, ele sunt altfel... cand o sa incetezi sa te pui in pielea lor, ai sa le intelegi mai bine.
FEMEILE SUNT ALTFEL!!!!
Ele gandesc mult mai putin si sunt mult mai emotionale decat noi, d-aia de multe ori ramai siderat de ce pot face si de cum pot reactiona!

Deci, tehnica e buna, trebuie finisata si da roade!

Mustang 09-01-06 16:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
le dau viteza la amandoi, k sunt mwishti...
dar lucrurile astea se intampla...
e firesc intr-un fel...
voi nu i-ati trage-o prietenei alea buuune ale nush carui amic de-al vostru pana v-ar da sangele pe nas dak ati avea ocazia?
sincer acum...

normal...culmea...tipul nu se da la ea...pentru simplul fapt ca e amicul meu...cu el nu am nik...am cu proasta aia...

in fine...trecem la alta :D
pana acu au mers pe banda fetele...dc nu ar merge si de acu inainte ?:P

d3vilish_lips 09-01-06 19:29

.........BAIETI ! voi inka nu ati inteles ceva !?......NU O SA PUTETI \"AGATA\" NICI O FEMEIE DAKA EA NU DORESTE LUCRUL ASTA(asta daka nu kumva o agati la propriu in cuier :twisted: )......puteti sa fiti maestrii in arta agatatului dar daka ea nici makar nu iti arunk o privire sau makar se face k asculta tot degeaba.....get it? :twisted: :twisted:

Mustang 09-01-06 20:23

tanti...te inseli...amarnic ;)

d3vilish_lips 09-01-06 22:52

.......eu nu sunt tanti sunt \"domnisoara\"......si crede`ma daka nu intr`un procentaj de 100% iti garantez 90% k e kum iti spun eu..... :evil: :evil:

DASCALUGABRIEL 09-01-06 23:36

agatat

cea mai sigura metoda de agatament:TE UITI ADINC IN OCHII EI SI II SPUI EXACT MINCIUNA PE CARE VREA S-O AUDA! :!:

Mustang 10-01-06 06:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"d3vilish_lips\"
.......eu nu sunt tanti sunt \"domnisoara\"......si crede`ma daka nu intr`un procentaj de 100% iti garantez 90% k e kum iti spun eu..... :evil: :evil:

inseamna ca eu numa' de alea din 10% dau...
nu ti se pare ciudata chestia ???? :P

pana acu 2 au fost care nu au vrut sa se combine cu mine .. reason ?? dadeau vina pe varsta...ca eram prea mic...in rest.. c'mon ... a mers la toate ;)

All times are GMT +2. The time now is 14:34.

- Copyright 2026 4Tuning