![]() |
Invata sa vorbesti ! ;)
ai detalii in pm ! Sant0s |
sa-mi bag picioarele...
recurg la o metoda veche :D care ai o gagica de vreo 16-20 de ani care n-are prieten si vrea ? :lol: :lol: nota : sa fie din bucale si sa fie cat de cat draguta :P am innebunit...da' cand o femeie te place...iti vede cel mai bun prieten al tau si se indragosteste de ala....devine ciudat...culmea...e a 3-a oara...a 4-a nu mai exista :P |
marfa , chiar , cum reactionati intr-o situatie de genul astA?
|
nu am patit asa ceva :D nus cred ca daca nu as tyine prea mult la tipa si nu as vrea prea mult sa fiu cu ea.... as lasa`o :) sa fie cu prietenu :)
|
Re:
Quote:
|
putin normal !
|
le dau viteza la amandoi, k sunt mwishti...
dar lucrurile astea se intampla... e firesc intr-un fel... voi nu i-ati trage-o prietenei alea buuune ale nush carui amic de-al vostru pana v-ar da sangele pe nas dak ati avea ocazia? sincer acum... |
ba da :twisted:
|
Re:
Quote:
Femeile nu gandesc ca noi, ele sunt altfel... cand o sa incetezi sa te pui in pielea lor, ai sa le intelegi mai bine. FEMEILE SUNT ALTFEL!!!! Ele gandesc mult mai putin si sunt mult mai emotionale decat noi, d-aia de multe ori ramai siderat de ce pot face si de cum pot reactiona! Deci, tehnica e buna, trebuie finisata si da roade! |
Re:
Quote:
in fine...trecem la alta :D pana acu au mers pe banda fetele...dc nu ar merge si de acu inainte ?:P |
.........BAIETI ! voi inka nu ati inteles ceva !?......NU O SA PUTETI \"AGATA\" NICI O FEMEIE DAKA EA NU DORESTE LUCRUL ASTA(asta daka nu kumva o agati la propriu in cuier :twisted: )......puteti sa fiti maestrii in arta agatatului dar daka ea nici makar nu iti arunk o privire sau makar se face k asculta tot degeaba.....get it? :twisted: :twisted:
|
tanti...te inseli...amarnic ;)
|
.......eu nu sunt tanti sunt \"domnisoara\"......si crede`ma daka nu intr`un procentaj de 100% iti garantez 90% k e kum iti spun eu..... :evil: :evil:
|
agatat
cea mai sigura metoda de agatament:TE UITI ADINC IN OCHII EI SI II SPUI EXACT MINCIUNA PE CARE VREA S-O AUDA! :!:
|
Re:
Quote:
nu ti se pare ciudata chestia ???? :P pana acu 2 au fost care nu au vrut sa se combine cu mine .. reason ?? dadeau vina pe varsta...ca eram prea mic...in rest.. c'mon ... a mers la toate ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:34. |
- Copyright 2026 4Tuning