![]() |
Re: dacia 1300 black an fabr.1975
amice palaria-n pamant in fata ta ca ai facut o treaba de nota 10+ . nu am nici o intrebare si nici un comentariu de facut! BRAVO:peace::peace:
|
Quote:
Quote:
|
E superba ,abia astept sa o vad live !
|
3 Attachment(s)
poze de zai :D am repozitionat numarul si am mai aranjat cateva lucruri prin interior
|
Masina ta e criminala ....am ramas :shock::shock::shock: cand am vazut pozele !
Super tare..BRAVO ! Vad ca din ce in ce mai multe babutze revin la viatza ...si ce mai viatza :lol: Arata bine in VT acela cu dungile gordini albe.... |
De ce nu pui ceara in locu la ulei si vaselina? Stiu ca exista ceara speciala pt praguri lonjeroane si restu de piese care necesita protectie sporita:)[/QUOTE]
eu am bagat(defapt taicamiu ca eu eram mic) ceara de lumanari si am usile si aripile spate neumblate si intregi. daca o las in soare si acum mai curge ceara din usi. |
Foarte tare masinutza , incredibila....
Daca a-r vedeau-o Ceausescu ti-ar confiscao :) |
Quote:
|
numai proprietaru stie cata munca a depus si cate sacrifici dar dc ati vedeaua in realitate ati zice ca e de jucarie e superba numai cuvinte de lauda felicitari
|
Quote:
putina protectie solara nu strica niciodata asa ca azi i-am pus folie (30%) pe geamurile din spate si mai tarziu o sa ma ocup de luneta ! poze diseara ! |
nebunie omule mare nebunie:2gun::2gun:
|
smechera baba :-) ... Multi KM fara evenimente si sa te tina cat mai mult :-P
|
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
am terminat si eu acum de pus folia , de curatat solexul + multe alte nimicuri poze acum sper sa nu ma opreasca domnii politisti ca am pus-o :???: |
daca erau cu tenta bleo sau verde .. ziceai k sunt originale / tratate cum sunt la alte marci auto
|
Salut...Masina esti impecabila! CRIMA SI PEDEAPSA!! Ai putea sa pui te rog niste poze cu interiorul??
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:07. |
- Copyright 2026 4Tuning