![]() |
Re: E30 - Coupe white
3 Attachment(s)
Asadar si ceva poze de azi:) cu ce s-a lucrat...n-am apucat cu pedalele insa urmeaza...vine si stopu sa il schimb pe cel spart..nici timp prea mult nu este ca de acum e noapte la 6 cand plec de la munca si singura zi cand pot lucra la el pe lumina e sambata cand plec mai repede..dar iarna e lunga...avem vreme sa facem ce ne-am propus:D
|
arata bine masina...mult succes cu ursul
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
Azi montat pedale ...arata bine ...se incadreaza zic eu :rolleyes2 cu ocazia asta am mai gasit ceva de facut :lol: curat in masina si vopsit partea din spatele pedalei propriu zise ca arata urat cum e acum:twisted: si de s-a adaugat pe TO DO LIST si o mocheta neagra :???: daca are cineva de coupe sa ma ajute:rolleyes2
|
Quote:
:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 :rolleyes2 |
Quote:
|
Parerea mea? Fara niste "presuri" de alea de aluminiu gen cum am pe Seicento eu n'ai facut nici o smecherie cu pedalele alea :D :D :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ba aline,daca nu dadeam pe prima pagina nu`mi faceai ziua mai fericita:)) ce era ba nene aerodetaavionuplanu ala dp curu ursului ?:)))) =))si aveai pleoape la urs,nu mai are?:-? ...vrei si tu all-black interior? iti place plafonu meu nu`i asa ?:)
|
1 Attachment(s)
Quote:
de plafon black am sa ma ocup cat de repede am timp! VREAU si eu all black:twisted::twisted: Asa arata la cateva ore dupa ce l-am luat , l-am dus la spalat...:hug: |
ce zici ma de el , concorde se crede :))) jale rau. hai ai grija acolo de ursoi si ne vedem in iarna la un vin fiert :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:03. |
- Copyright 2026 4Tuning