Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - Coupe white (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/154174-e30-coupe-white.html)

Ali_ump 02-11-10 19:54

Re: E30 - Coupe white

3 Attachment(s)
Asadar si ceva poze de azi:) cu ce s-a lucrat...n-am apucat cu pedalele insa urmeaza...vine si stopu sa il schimb pe cel spart..nici timp prea mult nu este ca de acum e noapte la 6 cand plec de la munca si singura zi cand pot lucra la el pe lumina e sambata cand plec mai repede..dar iarna e lunga...avem vreme sa facem ce ne-am propus:D

LuciE36 02-11-10 20:56

arata bine masina...mult succes cu ursul

AnDrEiCa 02-11-10 21:02

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3779596)
Asadar si ceva poze de azi:) cu ce s-a lucrat...n-am apucat cu pedalele insa urmeaza...vine si stopu sa il schimb pe cel spart..nici timp prea mult nu este ca de acum e noapte la 6 cand plec de la munca si singura zi cand pot lucra la el pe lumina e sambata cand plec mai repede..dar iarna e lunga...avem vreme sa facem ce ne-am propus:D

A facut treaba buna Caia:-)

Ali_ump 02-11-10 23:01

Quote:

Originally Posted by LuciE36 (Post 3779790)
arata bine masina...mult succes cu ursul

Fac tot posibilul sa nu o dau in bara:) Mersi! Bani sa fie ca de restu ma ocup io:)

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 3779807)
A facut treaba buna Caia:-)

E discutabila treaba, important este ca arata mai bine decat crapate...mai trebuie retusate, dar mi-a promis cel de la vopsitorie ca se ocupa de ele cand va ajunge pe mainile lui!

Ali_ump 03-11-10 20:24

2 Attachment(s)
Azi montat pedale ...arata bine ...se incadreaza zic eu :rolleyes2 cu ocazia asta am mai gasit ceva de facut :lol: curat in masina si vopsit partea din spatele pedalei propriu zise ca arata urat cum e acum:twisted: si de s-a adaugat pe TO DO LIST si o mocheta neagra :???: daca are cineva de coupe sa ma ajute:rolleyes2

Marian_nebunu 03-11-10 20:34

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3782617)
Azi montat pedale ...arata bine ...se incadreaza zic eu :rolleyes2 cu ocazia asta am mai gasit ceva de facut :lol: curat in masina si vopsit partea din spatele pedalei propriu zise ca arata urat cum e acum:twisted: si de s-a adaugat pe TO DO LIST si o mocheta neagra :???: daca are cineva de coupe sa ma ajute:rolleyes2

fitza 8) 8) 8) sper ca iti iei si adidasi din carbon sa pedalezi bine :D

:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 :rolleyes2

Ali_ump 03-11-10 21:04

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3782650)
fitza 8) 8) 8) sper ca iti iei si adidasi din carbon sa pedalezi bine :D

:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 :rolleyes2

:lol: Adidas Goodyear scrie pe mine :rolleyes2:lol:

morpheusmaster 03-11-10 21:06

Parerea mea? Fara niste "presuri" de alea de aluminiu gen cum am pe Seicento eu n'ai facut nici o smecherie cu pedalele alea :D :D :D

Ali_ump 03-11-10 21:07

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3782777)
Parerea mea? Fara niste "presuri" de alea de aluminiu gen cum am pe Seicento eu n'ai facut nici o smecherie cu pedalele alea :D :D :D

Care ma?:lol:

morpheusmaster 03-11-10 21:37

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3782784)
Care ma?:lol:

Asa ceva

Ali_ump 03-11-10 22:10

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3782878)

No bun...asa nu...vreau ceva mai confortabil :D

waste31 04-11-10 12:02

ba aline,daca nu dadeam pe prima pagina nu`mi faceai ziua mai fericita:)) ce era ba nene aerodetaavionuplanu ala dp curu ursului ?:)))) =))si aveai pleoape la urs,nu mai are?:-? ...vrei si tu all-black interior? iti place plafonu meu nu`i asa ?:)

Ali_ump 04-11-10 12:22

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by waste31 (Post 3784075)
ba aline,daca nu dadeam pe prima pagina nu`mi faceai ziua mai fericita:)) ce era ba nene aerodetaavionuplanu ala dp curu ursului ?:)))) =))si aveai pleoape la urs,nu mai are?:-? ...vrei si tu all-black interior? iti place plafonu meu nu`i asa ?:)

:lol: Ala era eleronul lui cu care l-am luat anul trecut pe vremea asta (imediat implineste un an de cand e la mine). Aveam si inca am peoapele inca daca te uiti pe primele pagini aveam ceva grila "tuning" mai lata decat cea originala si pleoapele au fost taiate ca sa incapa ..ee ..dupa ce am schimbat grila nu mai veneau pleoapele...erau scurte ... mi le-a refacut cineva in fibra insa nu au iesit chiar cum trebuie ..agatau in capota si am decis sa le dau jos ca oricum parca imi place mai mult fara ele:rolleyes2
de plafon black am sa ma ocup cat de repede am timp! VREAU si eu all black:twisted::twisted:

Asa arata la cateva ore dupa ce l-am luat , l-am dus la spalat...:hug:

waste31 04-11-10 12:45

ce zici ma de el , concorde se crede :))) jale rau. hai ai grija acolo de ursoi si ne vedem in iarna la un vin fiert :)

Ali_ump 04-11-10 13:00

Quote:

Originally Posted by waste31 (Post 3784190)
ce zici ma de el , concorde se crede :))) jale rau. hai ai grija acolo de ursoi si ne vedem in iarna la un vin fiert :)

Am ceva pregatit pt voi ursarii la iarna ...sa dea zapada numa ... poate nu stiti ce frumos e poligonu si asta nu e singura surpriza:) deci fara alcool numa benzina:twisted::twisted:

All times are GMT +2. The time now is 20:03.

- Copyright 2026 4Tuning