![]() |
Re: Golf 3 - 1.8 GT
CIne plm le cumpara bah ca am bandouri de vr6 si cacaturi si nimeni nu suna... Is idioti unii si fura aiurea... Foarte naspa faza...cred ca ar trebui prinse cu holsuruburi din exterior...sa se vada ca is tapene pe usa..sa nu mai traga fraierii.... Daca si de pe Golf 3 se fura....ce sa mai zic ca azi dimineata am vazut politia langa un Mercedes CLS an 2008 ceva pe acolo...fara usi...pur si simplu fara usi..Undeva prin Buziasului... Nah..i-au furat masina ca sa ia usile...
Traim intr-o tara de cacat..... :| |
Seba vai si amar de capu lor. Mai mult sa faca rau ca doar altceva n-au ce sa faca.
|
mie mi`a furat bandou si grila fara semn...da mi`am pus arici si pe grila si pe semnalele din bara si acuma am si bec la parcare...urmeaza sa stau cu sniperu` pe balcon sa`i astept 8)
|
Sau varianta cu paturica si dormit in masina:lol::lol:. Radem noi radem da eu fac ce fac mai trag cu ochiu pe balcon la ea
|
Quote:
|
m-am lasat pe mine si i-am dat lui pontul, sper sa le ia repede sa nu stea prea mult "julita" :D
|
RideTheRiddle mersi de ajutor, dar cu ajutorul lu alex am gasit bandouri la paul_ral. Acu astept sa soseasca.
Alex mersi de sfat. Am mai primit unul acuma sa vad asupra caruia ma decid |
1 Attachment(s)
Am montat si semnalizarile:D
|
Quote:
pozitii in semnal ti-ai tras? |
Inca is nehotarat, dar cred ca o sa revin la ale mele infoliate. Neah fara US:D
|
In sfarsit am am lasat-o si eu de fund.:lol:. Am doat 2 pozele cu telefonul. dupa ce ii trag o spalare o sa revin cu niste poze mai bune:D
https://i273.photobucket.com/albums/j...89/Ovi0683.jpg https://i273.photobucket.com/albums/j...89/Ovi0686.jpg |
Perfect :!:Acum, arata a masina :D.
|
Pai da toti ziceau las-o jos de fund, las-o jos de fund, ajunsesem sa am cosmaruri:lol::lol:
|
Quote:
|
bai ce glumet esti:lol::lol:. ii ajunge, vara asta vede doar plimbari
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:09. |
- Copyright 2026 4Tuning