![]() |
Re: Machetele mele - VENOX
Quote:
Quote:
Quote:
|
Vorba ta, chiar masina de gangsteri:-)
Draguta rau si diligenta(sau cum sa-i zic, numai trasura nu e)! |
Mafia anilor 60 :) ar fii fitza maxima acum una dinaia :D e foarte frumoasa.
|
8 Attachment(s)
Multumesc prieteni pentru aprecieri!
In continuare nu ma voi abate de la modele vechi: Custom 41 Willys Coupe (1/64) Hot Wheels Pass'n Gasser (1/64) Hot Wheels |
Foarte frumoase astea doua, bafta.
|
Salutari !
Sfat: Scoate rotitele scrise de pe Piss'n Gasser (naspa rau) si baga'le pe vreun muscle car sau ceva ca ar arata belea; cu caroseria de la Piss'n Gasser poti sa te joci (o arunci de la etaj, o pui sa o calce un tramvai/camion sau o arunci la trash. ;) |
Quote:
|
10 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Ramanem pe oldies but goldies si va prezint: Bone Shaker (1/64) Hot Wheels '40's Woodie (1/64) Hot Wheels |
Superbe, cred ca stiu de unde le ai, si te cam invidiez ca au ajuns la tine :P. Bone shaker ala ar trebui la mine sa fie, ca sa mearga cu altceva ce am eu de la Calin ;), respectiv woodie sa ii tina companie celui cu placi de surf pe care il am :-D.
|
Nu te-ai multumit cu Bone Shaker Treasure Hunt... l-ai vrut si simplu:evil:
Foarte frumoase ultimele 4;-) |
Plus ca daca iti place asa mult uratenia de Piss'n Gasser mai iei o bucata si p'asta dupa vorba mea o desmembrezi in scopuri nobile. Astfel o sa ai o macheta mult mai individuala decat orice Piss'n Gasser. :))) 8) :lol:
|
Ultimile 4 sunt dementiale,superbe :X Cel putin willy's-ul este demential :X Felicitari
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Quote:
Continuam cu prezentarile: '66 Nova (1/64) Hot Wheels Olds 442 W-30 (1/64) Hot Wheels (1998, 5-PACK) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:54. |
- Copyright 2026 4Tuning