Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Coupe - Low is a lifestyle - (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/150471-e36-coupe-low-is-lifestyle.html)

ovidiu89 11-03-10 15:15

re: E36 - CoupeUmbauTM - Low is a lifestyle -

a venit mosuuuuuuuuuuuuu.hai cu ele up up up:D:D

Costantino 11-03-10 16:49

cate bucati ai luat si cat au costat?

kox_24 11-03-10 17:23

aaa as gata holsuruburile. :lol: numa bine in 2-3 sapt ai roti :twisted:

66NFS 11-03-10 19:06

Quote:

Originally Posted by Caius TM (Post 3171730)
:paper:

scuze de calitatea pozei..:D

ar_66_rau 11-03-10 19:52

Quote:

Originally Posted by kox_24 (Post 3172413)
aaa as gata holsuruburile. :lol: numa bine in 2-3 sapt ai roti :twisted:

:)):)):lol::lol:...o luna sa fim siguri :))

Caius TM 12-03-10 06:08

costantino .. sunt suruburiile mele.. doar ca au facut o baitza in nichel..

66nfs .. no problem bucataree... :D

la cat am stat fara jante.. ce mai conteaza 2..3..sapt. in plus :lol:

Caius TM 12-03-10 09:23

ma ajuta si pe mine careva cu un sfat/solutie ce sa fac sa nu se mai abureasca faruriile cand ploua (in afara de: "altele")? le-am dat jos.. le-am curatat.. am dar de jur imprejur cu silicon acolo unde se imbina sticla cu faru'.. si tot degeaba...

dr_pricop 12-03-10 16:13

aceeasi problema am si eu la ala din dreapta doar in dreptul fazei lungi dar am vazut ca la majoritate se vede asa .chiar nu stiu care e treaba si doar atunci cand ploua cand e zapada sau spalata nu.daca gasesti ceva spune-mi si mie te rog.salut

Marian_nebunu 12-03-10 17:34

Quote:

Originally Posted by Caius TM (Post 3174406)
ma ajuta si pe mine careva cu un sfat/solutie ce sa fac sa nu se mai abureasca faruriile cand ploua (in afara de: "altele")? le-am dat jos.. le-am curatat.. am dar de jur imprejur cu silicon acolo unde se imbina sticla cu faru'.. si tot degeaba...

nu ai ce sa faci...asa am facut si eu la a mea;) cand se va incalzii afara nu se vor mai aburii o sa vezi :D

Caius TM 12-03-10 18:27

eu nu suport sa le vad asa ...
am mai auzit o varianta cu pungiile alea mici de silicon ce se pun in adidasi.. care absorb umezeala..
tare-s curios daca rezolva cumva :D

KTA87 12-03-10 19:59

Faza cu aburirea s-ar putea sa fie de la garnitura capacului din spatele farului. Si eu am fost obsedat de fenomenu` asta. Am patit asa la farurile aftermarket, deci era explicabil.:???: Dar sa mai zic o varianta auzita si care s-ar putea sa sune penibil: "Incearca sa folosesti feon`ul, pentru a usca complet tot ansamblul interior al farului" :oops:
Sunt cu ochii pe thread! Abia astept sa vad bestia pe ROTILE ei!

Caius TM 12-03-10 20:19

eu am dat faruriile jos, le-am desfacut complet, le-am dat cu solutie de geamurii, le-am curatat complet, le-am lasat la caldura, am montat tot inapoi cu silicon sa nu fie probleme.. pe exterior unde este garnitura aia, am dat de jur imprejur cu silicon.. nu are pe unde sa intre.. si toate chestiile astea le-am facut inauntru la caldura..

am mai auzit o varianta .. ca nu trebuie faru sa fie etans.. si daca lasi usitile de la scurta si de la lunga crapate.. nu se mai aburesc .. pentru ca circula caldura.. tare-s curios

dr_pricop 12-03-10 21:20

treaba cu capacul din spatele farului nu merge ca asa am lasat eu si nici o diferenta

Caius TM 12-03-10 22:11

nu din spatele farului ... sticlele interioare... sa nu fie foarte bine prinse..
las ca mi-a venit acuma o idee.. si o sa incerc, daca da rezultate.. o sa-ti zic si tie :D

ovidiu syo 14-03-10 16:06

scoateti capacele din spatele farurilor de tot si nu o sa mai aveti probleme cu aburitul .la mn a functionat treaba asta .:peace: bafta cu pisica caius .sa iasa fortzaa

All times are GMT +2. The time now is 13:04.

- Copyright 2026 4Tuning