![]() |
Re: Machetele mele - e30_eVG3n
Stii ca esti "nebun", nu ?! :lol:
De fapt nu numai tu... toti cei de'aici ! |
6 Attachment(s)
Quote:
Dupa doua zile de pauza, revin cu: Ferrari 512BB 1/43 Bburago Italy (multumesc Calin79) Ferrari 348tb 1/43 Bburago Italy (macheta de 1 leu, arata destul de bine:D) HW-urile mai au de asteptat pentru ca intre timp au venit alte machete, carora le dau prioritate:D |
Wow, tari ultimele, mai ales 512bb, dar si 348, care interesant ca l-ai gasit la un leu :shock: De unde gasesti machete 1/43 asa ieftine? Bafta in continuare :-)
|
Superbe ! Vechi , originale , absolut superbe !
|
Faine faine, mi se pare ca un 512BB am dat si eu lui Calin, dar nu mai stiu:oops:, era vechi si cum nu le mai tin mai mari de 1/64 am uitat :oops:. Oricum faine modele.
|
Da' tu mai ai multe Ferrari? :D Faine faine, sunt de acord cu Creative. :D
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Va multumesc tuturor pentru aprecieri:hug:
@Racer21: Machetele cu 1 leu le-am gasit intr-un talcioc, am scris si pe paginile anterioare! @Venox: Mai am:D Uite si azi doua;-) Deci, pentru azi, doua machete care arata ca noi, desi au o varsta considerabila: Ferrari 550 Maranello 1/43 Bburago Italy (multumesc aokimare) Ferrari F50 Hardtop 1/43 Bburago Italy (multumesc aokimare) Din seria Ferrari 1/43 de la Bburago Italy mai imi lipseste doar F50-ul Barchetta (daca are cineva si vrea sa-l vanda, PM me;-)). |
Faine si astea :D Old school Bburago :D
|
Fa-le te rog o poza aliniate :-). Sunt frumoase am avut si eu un F-50 decapotabil i l-am dat lui rekin dar sigur nu e stock.
|
Good stuff! Arata frumos si astea. Le cunosc prea bine :)
|
Faine faine, ai strans ceva Ferrari, chiar ai putea baga o poza de grup ;).
|
Mistoace Ferrarele. Bafta sa-l gasesti pe cel spider (F50).
|
1 Attachment(s)
Va multumesc tuturor pentru aprecieri:hug: Poza de grup fac in weekend!
Pana sa pun machetele pe azi, va mai arat 3 modele ce le-am gasit azi, doua pe 2010 si un model pe 2009 ce l-am ratat. Cel mai interesant este Ghostbusters Ecto-1:D |
Nu pot sa cred ca ai gasit si masina Ghostbusters. Chiar te invidiez pentru asta, deja numar zilele pana la salar :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:43. |
- Copyright 2026 4Tuning