![]() |
Re: Opel Speedster vs. ???
nu au intrat in speedline! tocmai daia ziceam sa posteze ei !!
|
Sunt curios cum o sa sune urarile de anul asta:)..
Cred ca ceva de genul"La multe amenzi" "Sa te vad in pom"..."Sa te ia garda"... O sa fie o iarna interesanta...si o sa o tina asa pana in martie...cand se usuca..si vreunul dintre voi i-si vinde masina:):):) |
Quote:
voi ii pupati in fund p acesti zei ai curselor p kre i-am enumerat mai sus knd defapt ei au niste kractere mizerabile eu am adus argumente,cine este suficient d inteligent va trage concluziile indiferent kt d prieten sau dusman este cu vreunul dintre noi pana knd mi s-a turnat dosarul,eu chiar il consideram ok p pepy,parea k a renuntat la stilul ostentativ d a jigni cu vorba,credeam k a imbunatatit masina dupa c l-am batut in vara si k va arata ceva...pe strada...ori...a preferat masa rotunda atat timp kt stiu c masina am,nu o s-o vand dekt pt ceva mult mai tare eu ii urez lui pepy si lui sebastian numai bine si sa n spuna c realizari au avut in anul asta kre s incheie...inclusiv sifoanele (dak e kzul,bineinteles :)))))) ) |
Prost e Pepy ca nu face ceva bani dintr-un proces de calomnie. Tare sunt curios cu ce va proba "REGELE" in instanta afirmatiile astea de 2 lei. E culmea cine a ajuns sa vorbeasca de altii de caracter infect. Unul care nu se mai sufera nici pe el , care in afara de atacuri personale , jigniri ... dupa ce umple internetul de cursele care le face el si ca nu-l bate nimeni se mira si o arunca pe altii cand in toarna politia . Ce IQ alfanumeric tre sa aibe regele asta ...
|
Quote:
lucian,e cineva cu kre nu te-ai certat p net? k p strazi,nu am auzit d tine iar dak si tu esti participant la curse,eu sunt popa si ink ceva...astept cu interes la prima legala la start toate masinile din tara kre cred k au ceva d aratat pe 400m...desi stiu doar 4-5 kre sa aiba ceva sanse reale,o sa acord okzia aplaudacilor (se stiu ei kre) sa invete sa respecte niste rezultate oficiale,k vad k celelalte l trec f usor cu vederea (erai la 400m tu luciane,nu?) |
Quote:
|
cezar nu mi-ai raspuns! la prima legala anu viitor ne dam pe roti? +bani daca asa vrei , si care nu se prezinta pierde!
merge? DE CE EVITI SA RASPUNZI? |
Quote:
CZR ... care ar fi datele alea concrete de care vorbesti ? Acel 0-402m in "sub 10 sec" cu care te laudai ? :lol: :lol: :lol: :lol: Cat despre "participant la curse" ... Inca erai pe forum cand eu ma dadeam la curse. Ca tastaturist esti mai infocat ca mine ... deja stii prescurtari ... inventezi cuvinte desi nu cunosti prea bine limba romana (demonstrat in posturile tale anterioare). E un topic de provocari. Ai ceva CONCRET (vezi dex. ) de spus ... Pepy asteapta raspunsul tau. Daca ai de gand sa o lalai cu vai ce victima esti tu si cum te-au turnat oameni ca Pepy ... nu faci altceva decat sa te faci si mai rau de ras. |
Re: speedster vs ????????
Quote:
Ceva a cuiva in cratitza. Esti pus doar pe scandal si tot timpul tu ai dreptate si restul sunt ... Gresit, tu esti oaia neagra iar oameni de aici stiu asta. |
a inceput sa curga cu warn-uri si infractions
|
urate lucruri se intampla la voi in bucuresti...ma refer la sifoane..dar si eu am avut pb aici, asa ca de ce ma mir...
offtopic, cezar ma dau si eu cu tine de distractie(in caz ca accepti), ca stiu ca nu am sanse cu un motor neumblat la interior, cu doar o evacuare, o admisie si un soft, per total un tuning de ~ 2700 euro (un rahat comparativ cu ce aveti voi pe masini)...dar cum am spus, doar de distractie ca teoretic pe 400m mi-ai da cel putin 4km :lol: m-as da si cu pepy, dar si cu el ar fi si mai rau din ce am auzit...oricum de distractie merge :) toate cele bune de aici |
daca tot ai evo nu vrei sa iei starul pe noroi si el pe asfalt asa cum e obisnuit CZR-ul?
Cu pepi o sa fie distractie cred ca o cursa disputata desi cu sanse mai multe pleaca Opelul. |
Quote:
|
da ................................. fi sigur ca el da
|
Ce sa spun ... eu am dat o nota si m-am ales cu un avertisment ... asta e ... si se pare si cu injuraturi .... si Lucian cum ti-am mai spus nu am nimic cu tine personal, dar confruntarea nu a mai avut loc din diverse motive ... asta e ... deci discutia nu mai are nici un sens acuma ... dar din cate imi aduc eu aminte UGA zicea ca l-a facut atuncea pe Pepi (nu stiu sigur deci sa nu-mi sari in cap) ... vrei sa pun si filmuletul UGA Vs. ZUM ca sa vezi diferenta?
P.S. - nu il apar cu nimika pe CZR pentru ca nici macar nu il cunosc si sincer nu ma intereseaza ce faceti voi acolo... daca citesti cu atentie posturile mele anterioare ai sa observi ca am incercat sa calmez lucrurile .... lucruri pe care voi le vedeti cu niste ochi si alti poate le vad altfel ... si ce te mai rog .... sa nu imi interpretezi in vre-un fel postul meu pt ca nu vreau sa intru in polemici cu nimeni .... asta e parerea mea ... poate e buna ... poate e proasta ... de, nu suntem toti la fel de destepti!!! Ce nu pot eu sa inteleg(poate din cauza ca sunt mai greu eu asa de cap) ce conteaza care e mai bun dintre Pepy si CRZ? amandoi au 2 masini ff bune in care au investit bani si pasiune ... nu vad de ce sa se ajunga la injuraturi,amenintari si jigniri ... sau voi bagat bani in masini ca sa puteti dupaia sa va loati mamele in ****? Eu sincer nu vad unde e pasiunea aia de care vorbiti toti ... poti sa fi campion la injuraturi si daca ai un amarat de Lastun ... Pepy sau CZR chiar daca maine am vedea un film in care 1 dintre voi ar iesi castigator credeti ca asta v-ar face mai apreciati decat sunteti acuma? ... eu sincer nu cred ... amandoi aveti meritele voastre ... nu totdeuna cine castiga are cel mai mult de castigat ... eu nu inteleg de ce va certati ... exista un precedent in felul asta aicea pe 4tuning ... unde s-au scris aproape 100 de pagini ... si se pare ca cel invins a fost cel care a castigat mai mult ..... |
| All times are GMT +2. The time now is 05:09. |
- Copyright 2026 4Tuning