![]() |
Re: Seatul meu minor !
Quote:
|
Ok...
|
Astazi am fost la service-ul unde voi face masina,si am vorbit,am lasat actele alea,pe luni cred ca vor ajunge piesele si v-a intra la facut...abia astept :X
|
Masina a intrat azi in service,de acuma e mai greu cu asteptarea asta :-< Rog un moderator sa uneasca posturile.
|
5 Attachment(s)
Urmeaza saptamana asta proiectoarele foliate galbene si saptamana viitoare cred refacut spoilerul spate. Se pare ca ulta-mega-super-maxi moderatorii nostri nu au timp sa uneasca 3 posturi. Daca vreun zeu al moderarii forumului 4tuning are timp sa le uneasca o sa ma inchin in fata lui si o sa-i aduc ofrande toata luna martie.
|
A iesit bine , bine :D vezi cum faci ca a dat caldura si poate rasare si o grila fara semn prin gradina cu ghiocei :lol::lol:
|
Joi seara masina va avea o fata putin schimbata. Urmeaza asa:sticle proiectoare,aplicat folie galbena pe ele,grila fara semn,reparatie/revopsire spoiler spate. Grila fara semn mi-o face cel care imi face spoilerul pe spate,parca nu prea imi vine sa dau 140 ron + taxe expediere pe o bucata de plastic mai ales pe foamea asta. Omul e priceput si ma rezolva el,voi reveni cu poze noi vineri :) PS: Multumesc moderatorului !
|
Urmatoarele poze vor fi cu cateva schimbari,cand zic cateva chiar sunt vreo 2 ;))
|
4 Attachment(s)
Claritatea lasa de dorit dar ideea principala se vede ;)) Rog un moderator sa-mi uneasca posturile.
|
Necesita putina dragoste :D bafta mare cu ele , imi plac :!::!:
|
VARU NOTA 10+
SA LE INVARTI SANATOS:D |
Bravo man, nu te-ai lasat pana la urma..azi te-am vazut tot cu cele pe 16, aratau ok si alea, dar mai bine da cu astea.. las-o mai moale prin gropi sa nu le faci patrate :)
|
in sfarsit ....astea sunt ce trebuie ....sa le porti sanatos
|
Merci baietii. O sa se asorteze mai bine cu proiectoarele galbene,grila fara semn. Maine ma duc la ala cu plasticurile in brate,ma amana de 3 saptamani,ma duc cu japca la el. :)
|
Te-am vazut acum cu ea, arata mult mult mai bine live...
PS: repara si tu spoilerul ala pe spate ;)) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:14. |
- Copyright 2026 4Tuning