![]() |
Re: Vitantis ALL STAR DRIFT & Tuning - 10-11 Octombrie - poze inside
Quote:
|
Va rog mult are cineva clipuri sau poze din 10-10 cand m-a dat HAI'u cand a sarit pe plafon?:D:lol:!
|
Quote:
Cred ca a fost evidenta diferenta de tinuta a masinii..:lol::lol::lol: |
1 Attachment(s)
frate care te stii in poza...dreapta gen...lasa un mesaj ceva cu idu tau k tre sa vorbesc neaparat cu tine!
|
|
Am si eu o intrebare : ce motor avea pisica aia FMS :rolleyes2 ??
Bravo lui Razvan cu LKN cel mai tare sa dat...si multumesc lui KNS pentru tura:D |
Quote:
Eu ma refeream strict la taranii care nu se puteau abtine sa nu treaca peste cordonul care delimita standul nostru atata tot... Iar spectacolul l-am facut noi cei care am participat , impreuna cu organizatorii... Voi ati fost multumiti , dar noi nu prea am fost... Cu timpul o sa devenim mai civilizati shi nu o sa mai fie probleme |
Quote:
|
Quote:
ai si tu dreptate, era prea mic spatiul pentru expo dar era o amarata de parcare...cat despre maimutele care se atingeau de masini...n-ai ce sa le faci ( buna ideea cu gardul electric :evil: ) Poate in timp o sa invete si romanu sa respecte munca altuia. |
10 Attachment(s)
Cateva poze si de la mine :D
Mai multe gasiti aici :arrow: http://www.foto.siteoficial.ro/?level=album&id=57 Attachment 1126493Attachment 1126494 Attachment 1126495Attachment 1126496 Attachment 1126497Attachment 1126498 Attachment 1126499Attachment 1126500 Attachment 1126501Attachment 1126502 |
Si o chestie FFF importanta: Sa se faca o intrare pe unde sa se verifice oamenii si aia care au seminte la ei sa zboare!!!. Cand ii auzeam pe aia in spatele meu, asta oriunde as fi stat, ca rontaie zici ca sunt la concurs imi venea sa le crap capul!!.Evident toti erau bronzati bine si cu burta pe afara. Plus ca au fost niste baieti "de treaba" care si-au parcat masinile lipite de gardul de protectie ca sa poata sta cocotati pe ele...ca deh probabil ii dureau piciorusele...:rolleyes2.Unu a trebuit sa faca manevra asta ca sa vina si altii evident...
|
Eu zic ca o locatie mai ok ar fi fost carrefourul din militari dpdv al populatiei...nu cred ca erau atatea specimene de vitan...
|
Quote:
2.0 simplu...fiert de 2 ori :D |
Quote:
|
era un motor foarte chinuit nu e nevoie sa faceti misto de el
am vrut sa incercam si ce a iesit s-a vazut chiar daca a fierd de 2 ori in 2 zile |
| All times are GMT +2. The time now is 23:27. |
- Copyright 2026 4Tuning