Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Vitantis ALL STAR DRIFT & Tuning - 10-11 Octombrie (https://forum.4tuning.ro/613-vitantis-all-star-drift-and-tuning-10-11-octombrie.html)
-   -   Vitantis ALL STAR DRIFT & Tuning - 10-11 Octombrie - poze inside (https://forum.4tuning.ro/613-vitantis-all-star-drift-and-tuning-10-11-octombrie/146689-vitantis-all-star-drift-and-tuning-10-11-octombrie-poze-inside.html)

Puya123123 13-10-09 19:34

Re: Vitantis ALL STAR DRIFT & Tuning - 10-11 Octombrie - poze inside

Quote:

Originally Posted by agent smith (Post 2713953)
un show reusit din multe puncte de vedere, mai putin partea de expo. cei care au avut masinile expuse, timp de 2 zile au trebuit sa stea de paza langa ele (celor care le pasa cat de cat de propria masina) si sa nu le scape din priviri din cauza valurilor de oameni care circulau printre ele... cu geci, cu sacose, cu fermoare, carucioare de carrefour, cu biciclete!!

cu toate ca masinile erau incercuite de jur imprejur cu banda, aceasta era pur si simplu calcata in picioare de toti, treceau fara nici o jena. doua zile ne-am certat in continuu cu mexicani bubosi si tot felu de tigani slinosi cu burtoaca pe afara care vroiau sa ajunga dincolo de stand sa vada de ce a pocnit un cauciuc.

cum de aceste specimene nu putem scapa la show-uri (si de regula in bucuresti, ca prin alte orase nu am avut astfel de probleme) ar fi de bun simt ca pe viitor organizarea sa acorde mai multa atentie acestui aspect, si masinile sa fie aranjate/expuse/pazite/ferite whatever. este inadmisibil sa venim cu masini in care s-au bagat mii si zeci de mii de euro, polisate si aranjate si sa ne intoarcem cu ele zgariate si calcate in picioare (nu este cazul meu, repet eu nu m-am clintit de langa masina 2 zile) dar din cate am aflat cel putin una din masini a plecat cu niste zgarieturi de toata frumusetea.

la urmatorul show la care mai ajung si ma lovesc iar de haos pe partea de expo cum a fost la vitantis, fac cale intoarsa si alta data nu mai calc pe la nici un eveniment 4tuning cu masina.

cei care au mai avut masinile expuse si au ceva de spus, ii rog sa ma completeze...

ai perfecta dreptate pana aici+ ca trebuia facut cumva sa isi stie fiecare locul,nu sa parcheze toti cum vor,unu spre stanga unu pe 2 locuri unu pe de-a latu etc.. si sa nu bage chiar orice masina la expozitie,mai ales dupa ce in prima zi ni se zice ca s-au calificat nu stiu care masini,iar in urmatoarea zi cand vin sunt cel putin 5 sau 6 masini schimbate,puse total haotic,cat mai in drum sa nu mai intre si altii.. cea mai proasta organizare posibila a fost la expozitie,eu nu cred ca mai calc pe la ceva de genul asta,decat ca vizitator

green_e30 13-10-09 19:39

Va rog mult are cineva clipuri sau poze din 10-10 cand m-a dat HAI'u cand a sarit pe plafon?:D:lol:!

Red Celica 13-10-09 21:16

Quote:

Originally Posted by MOUZE (Post 2716057)
la baneasa nu ai avut aceleasi setari ?? :p
sau nu-ti prieste apa ??
oricum acolo a fost cel mai tare traseu ever dpdv al asfaltului,gradul de umiditate...etc
de fiecare data cand intrai era altfel insa trebuie sa ne adaptam in orice situatie!

mie imi place apa...nu-i bai... dar acum am avut alta suspensie, alt ambreaj si alt furtun de vacum la frana de mana...

Cred ca a fost evidenta diferenta de tinuta a masinii..:lol::lol::lol:

k_cy 13-10-09 22:03

1 Attachment(s)
frate care te stii in poza...dreapta gen...lasa un mesaj ceva cu idu tau k tre sa vorbesc neaparat cu tine!

mihai.ghetto 13-10-09 22:11

https://forum.4tuning.ro/member.php?u=50584

el e

marius_WDI 13-10-09 22:37

Am si eu o intrebare : ce motor avea pisica aia FMS :rolleyes2 ??
Bravo lui Razvan cu LKN cel mai tare sa dat...si multumesc lui KNS pentru tura:D

B85KYL 13-10-09 22:42

Quote:

Originally Posted by zexe187 (Post 2715230)
frate una peste alta....aja cum spui u k vitanu e varza si k solaru e moca aici.....parerea mea e k a fost cel mai reusit eveniment......parerea mea.......desi a fost un spatiu de desfasurare mai mic decat cel de la baneasa...show a fost peste toate asteptarile....parerea mea....aja k...............

sincer sa fiu nici eu nu ma asteptam sa fie atat de reusit...
Eu ma refeream strict la taranii care nu se puteau abtine sa nu treaca peste cordonul care delimita standul nostru atata tot...
Iar spectacolul l-am facut noi cei care am participat , impreuna cu organizatorii...
Voi ati fost multumiti , dar noi nu prea am fost...
Cu timpul o sa devenim mai civilizati shi nu o sa mai fie probleme

PDV_1989 13-10-09 22:44

Quote:

Originally Posted by marius_WDI (Post 2716813)
Bravo lui Razvan cu LKN cel mai tare sa dat...si multumesc lui KNS pentru tura:D

2.0 24

cRbL 13-10-09 22:48

Quote:

Originally Posted by B85KYL (Post 2716826)
sincer sa fiu nici eu nu ma asteptam sa fie atat de reusit...
Eu ma refeream strict la taranii care nu se puteau abtine sa nu treaca peste cordonul care delimita standul nostru atata tot...
Iar spectacolul l-am facut noi cei care am participat , impreuna cu organizatorii...
Voi ati fost multumiti , dar noi nu prea am fost...
Cu timpul o sa devenim mai civilizati shi nu o sa mai fie probleme

n-ai cum sa le impaci pe toate.
ai si tu dreptate, era prea mic spatiul pentru expo dar era o amarata de parcare...cat despre maimutele care se atingeau de masini...n-ai ce sa le faci ( buna ideea cu gardul electric :evil: )
Poate in timp o sa invete si romanu sa respecte munca altuia.

stefan_88 13-10-09 22:55

10 Attachment(s)
Cateva poze si de la mine :D
Mai multe gasiti aici :arrow: http://www.foto.siteoficial.ro/?level=album&id=57
Attachment 1126493Attachment 1126494
Attachment 1126495Attachment 1126496
Attachment 1126497Attachment 1126498
Attachment 1126499Attachment 1126500
Attachment 1126501Attachment 1126502

berbeaca 14-10-09 12:37

Si o chestie FFF importanta: Sa se faca o intrare pe unde sa se verifice oamenii si aia care au seminte la ei sa zboare!!!. Cand ii auzeam pe aia in spatele meu, asta oriunde as fi stat, ca rontaie zici ca sunt la concurs imi venea sa le crap capul!!.Evident toti erau bronzati bine si cu burta pe afara. Plus ca au fost niste baieti "de treaba" care si-au parcat masinile lipite de gardul de protectie ca sa poata sta cocotati pe ele...ca deh probabil ii dureau piciorusele...:rolleyes2.Unu a trebuit sa faca manevra asta ca sa vina si altii evident...

berbeaca 14-10-09 12:38

Eu zic ca o locatie mai ok ar fi fost carrefourul din militari dpdv al populatiei...nu cred ca erau atatea specimene de vitan...

Flippy20 14-10-09 14:19

Quote:

Originally Posted by marius_WDI (Post 2716813)

2.0 simplu...fiert de 2 ori :D

dmo.mihai 14-10-09 14:22

Quote:

Originally Posted by Flippy20 (Post 2718104)
2.0 simplu...fiert de 2 ori :D

nu cred k era cazu sa dezvolti subiectul , de bine de rau omu are ce sa fiarba...tu ai ?

armand24 14-10-09 14:34

era un motor foarte chinuit nu e nevoie sa faceti misto de el
am vrut sa incercam si ce a iesit s-a vazut chiar daca a fierd de 2 ori in 2 zile

All times are GMT +2. The time now is 23:27.

- Copyright 2026 4Tuning