![]() |
Re: discutii Satu Mare
snoopy deocamdata numa eu particip,deja sa umblat cu masina si merge"ceas":)...acuma sa vad ce o sa pot face pe-acolo.....ne vedem acolo ca eu merg de sambata.....sper sa veniti cu stegulete si sa imi faceti galerie pe-acolo....dupa show merg numa pasgerii la o .....bericica:)......noi soferii trebe sa conducem.......numa bine...
|
ei.. ? o fo` cineva la oradea... k io am avut nishte family business... :P poze .. flime.. ceva.. :P sper k ati castigat careva ceva p`acolo... numai bine..
|
Na stiu ca suna urat dar nici eu nam ajuns pe acolo :(.Dar asteptam pareri.Acuma ca vati facut incalzirea sa vedem la noi ce va fi :D.Apropo celor din BM li sa lansalt vreo invitatie?
|
da` ... cred ca li s-a lansat si lor o invitatzie ...
nici eu n-am fost dar am auzit ca raul s-a descurcat destul de bine ... locu 3 si pana la urma a participat si holdo :) |
Aha...inseamna ca ei se simt bine acuma :drunk: nu timp de forum :p
|
Noi speram ca va-ti distrat bine si ca a meritat sa veniti pina la ORADEA , si va multumim pentru participare si va asteptam de fiecare data !!!!!!!!!!!
|
Salutare,nu am luat locul 3 numa pe 5 m-am putut clasa deoarece au fost masini puternice pe acolo si cred ca au si fentat pe-acolo cu capacitatea si caii putere mai ales ca era si un honda si 2 golf5 care aveau peste 200cp si sigur ca nu am putut sa ii bat....dar noah si asa o fost bine,am batut 2 ursulete si un vento VR6:)....asa ca pssssss.....
|
4 Attachment(s)
Uite si niste poze.....
|
azi dak nu ma insel ... acu` cateva ore ... l-am vazut pe nenea juana cu tanti juana :D
sper sa-si faca simtzita prezentza si pe aici .. ;) |
hello lume...i'm back...dah nu pt mult timp k sambata plec la cj :)...oricum...ma pot lauda si eu k am venit cu avionu :D...cu 650 km/...
raul te-am vazut la service langa rar :)...in rest numah bine... |
Spark bine zis,ar trebui sa-si faca prezenta si juana pe-aici ca deja a trecut multa vreme de cand nu a mai postat pe aici....."tanti juana"....:)tare....pai acolo mi-am montat motorul criware,la service-ul ala,iara pleci??da ce faci la CJ?
|
faculta fac la CJ...adik chef de chef in fiecare zi :)...
|
5 Attachment(s)
salutare baieti! bag si eu niste poze de la Oradea sper sa reusesc sa bag cat mai multe :) pt cei care nu au putut ajunge............si pt noi care am fost
|
3 Attachment(s)
si ca sa imi confirm si eu prezenta......l-am rupt in gura :) :) :)
|
5 Attachment(s)
alte poze..........
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:32. |
- Copyright 2026 4Tuning