![]() |
Re: E36 - 318is MotorSport Edition
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
deocamdata lasam asa.... doar putin mai jos 2-3cm ....in curand:) 215.45 gumele.
voi ce ziceti ..ce culoare sa ramana...gri-ul acela clasic sau cum sunt cele de pe spate:D? |
5 Attachment(s)
cateva poze..pana selectez pe cele care merita..
dupa bac o sa se munceasca serios la ea...... schimbat bara..aliniat la mm..totul... si curand sper sa o lase laure de poponetz:)):)) |
Gri-ul cum e pe fata, in mod clar arata cel mai bine! :-)
bafta la bac! |
Quote:
Bafta ! |
Quote:
merci mult Quote:
|
Quote:
|
Bravo baaaa mos umflat ce esti , luasi bacu !!! Eu trebuii sa astept dupa contestatia nenorocita! Am uitat sa te felicit :D :D
|
merci :))
|
2 Attachment(s)
frumoasa masina :twisted:, in privinta jantelor zic sa mergi pe griul original cu buza polishata si sa pui 8,5j pe fata si 9j pe spate...eu unu am 8,5 toate 4
|
1 Attachment(s)
multumesc mult... a iesit super a ta:|
sa vedem..... prioritar e sa le vand eu pe celelalte:)):lol: da' daca nu are lumea bani ! clar buza polish va fi ........ aveam in plan ceva culori pt mijloc...dar la final cred ca tot pe gri-ul clasic voi merge.... pare cel mai ok.... intre timp s-a schimbat si finala...alta viata acum:)))) next: distantieri + coborat mai mult+ refacut jante+aripi.... |
Ce finala ai pus acolo maestre :rolleyes2
arata ok, dar cum se aude :rolleyes2:-P @CT 29 R I P - Intrebare unde ti-ai facut numarul ala mic si legal , ai cerut la politie si ti-au dat? ..(poti sa imi dai si pe pm raspunsul :D) Mersi |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:40. |
- Copyright 2026 4Tuning