![]() |
Re: 4TuningTIME Pitesti Editia 2 , 17 - 18 octombrie
a intrat s-a descurcat bine...din cate am auzit este incepator....a fost frumos oricum
|
nu tipu care era incepator s-a dat cu o mazda miata (mx5) eu zic de rx7 (parca era a lui tengu dak nu ma insel ) ms oricum
|
1 Attachment(s)
Am fost rugat de baiatul din imagine sa-i trimit poza cu el si cu frumoasa Ioana insa nu am mail-ul lui. Daca cineva il cunoaste sa-i spuna ca poate sa o downloadeze de aici.
|
ca si data trecuta, la Pitesti o echipa de exceptie.
Mai mult ca data trecuta chiar, deoarece Nicola n-a mai managerizat prin telefon doar ci a fost prezent. m-au ajutat pana in ultima clipa, cand ceilalti deja erau spre casa sau petreceau. daca a fost un eveniment reusit, meritul este 80% al lor, si le multumesc din tot sufletul ca dau un exemplu de ceea ce se poate face intr-un oras, chiar si intr-o locatie neprietenoasa. BRAVA, dragilor ! ne vedem la anul |
Quote:
Salut si succes pentru mai departe! Am respect masiv pentru tine, tiam zis dc. Salut! Lateredit: Needubad, foarte frumos gestul! Nu il cunosc pe baiat dar nu mar deranja daca as cunoasteo pe ea :-" (sa mai destindem putin atmosfera pe aici) |
multumim gratian...si ne vedem la anul...cu siguranta! :)
|
daca se poate si nu se supara cineva...
CUM PUI MEI SE NUMESTE MELODIA PE CARE DANSA ROBOTUL ??? am tot auzit`o si la mare`n RING si peste tot.....o vreau |
Imi pare rau ca nu am reusit sa aduc supra la show :cry:
Data viitoare o aduc sau daca gasesc s-o vand aduc un R33 gts-t :twisted: Apropo Supra e de vanzare ;) Nikola gamo ton Pikollo Multumim Gratian si 4tuning !!! |
Quote:
|
:))) daxi re...eisai poli kalos :*
|
eu incerc sa inteleg oamenii,ma pun si in locul lor(poate au si ei dreptate).
unii indivizi privesc lucrurile din puncte de vedere total diferite fata de noi. tocmai de aceea trebuie sa-i intelegem si sa-i corectam cand consideram ca e cazul si asta nu se face prin jigniri si vorbe aruncate la nervi, ci printr-o buna comunicare bazata pe argumente clare si oneste asta e parera mea.......... si bun-venit printre noi unui om plin de viata,comunicativ si adevarat profesionist DAN NICULA ALEXANDRU ,MITSUBI -EVO |
Quote:
|
ma simt dator sa multumesc tuturor celor care au fost astazi prezenti la Pitesti si in special publicului si celor cu care am discutat si am pozat, chiar daca exista pareri pro si contra noi ne am simtit foarte bine la fel ca si data trecuta la pitesti.
felicitari prietenilor nostrii drifteri care au fost alaturi de noi astazi si sa stiti ca masinile chiar daca arata mai ciudat sunt foarte valoroase pt ca au fost investiti multi bani si multa pasiune pt construirea lor. |
HAI`ule, terapie de cuplu nu faci ? :))))
|
Cine vrea melodia sa-mi dea un PM cu id`ul de mess si v-o trimit cu mare placere.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:57. |
- Copyright 2026 4Tuning