![]() |
Re: E39 - black bmw
Quote:
da acum cu 19" stii ca o sa fie in pom masina nu?:>(e o intrebare retorica,stiu ca stii dar te stresez si eu putin)! oricum foarte frumoase jantele sa le invarti sanatos |
Quote:
|
Daca vin Breyton pe ea se schimba situatia:))bravo!
|
Se preconizeaza ceva frumos , bv , sa le stapanesti sanatos si km fara incidente , toate cele bune de la Craiova.
|
Quote:
Quote:
|
20 Attachment(s)
Quote:
Sper sa placa ! *lampele din interior inca nu m-am hotarat daca le las galbene .... doar am incercat sa vad cum arata ... *mi-a scapat intentionat o poza cu noile jante :D |
Quote:
|
Quote:
|
Arata bine !
Cum a fost ? usor ?:shock: Daca ai facut semnalizarile din aripi le faci si pe cele din spate ? |
Quote:
2. Daca masina nu a vut din fabrica climatronik ,eu zic sa stai calm nu se merita investitia si destul de complexa sunt mult mai multe piese de montat decat panoul acela si e mare investitia , daca masina a avut si ai panoul , 10 min e montat ! |
Quote:
Quote:
2. Asa am crezut si eu ca a avut panou din fabrica dar se pare ca m-am inselat... In ultimul timp ma gandeasc sa aduc un e39 de anglia si sa iau tot ce trebuie dupa el dupa care sa il dezmembrez .... dar asta vom vedea ! BAFTA ! |
foarte mishto faza cu folia galbena.de unde ai procurat-o? as incerca si eu pe proiectoare.....
|
Quote:
|
sal am niste incaltzari pentru jantele alea ca vad ca le tzii descultze.PIRELLI P ZERO ROSSO.daca esti interesat...
|
Quote:
Imi trebuie 245 / 35 /19 sau 255/35/19 pentru spate 215 /35/19 sau 225/35/19 pentru fata ! |
| All times are GMT +2. The time now is 14:32. |
- Copyright 2026 4Tuning