Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   E39 - black bmw (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/142777-e39-black-bmw.html)

JusT_SaY_BoBo 22-02-11 13:01

Re: E39 - black bmw

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4108421)
m-ai dat d gol :???:

dap sunt toate 9j ...

toate la timpul lor :D

asa altfel vb domnu'

da acum cu 19" stii ca o sa fie in pom masina nu?:>(e o intrebare retorica,stiu ca stii dar te stresez si eu putin)!
oricum foarte frumoase jantele sa le invarti sanatos

crysty.bobok 22-02-11 13:51

Quote:

asa altfel vb domnu'

da acum cu 19" stii ca o sa fie in pom masina nu?:>(e o intrebare retorica,stiu ca stii dar te stresez si eu putin)!
oricum foarte frumoase jantele sa le invarti sanatos
Mersi ! O sa vina si suspensia .... :D inca putin !

Patrulei 27-02-11 21:31

Daca vin Breyton pe ea se schimba situatia:))bravo!

adrian17071979 02-03-11 11:23

Se preconizeaza ceva frumos , bv , sa le stapanesti sanatos si km fara incidente , toate cele bune de la Craiova.

crysty.bobok 02-03-11 12:45

Quote:

Originally Posted by Patrulei (Post 4127396)
Daca vin Breyton pe ea se schimba situatia:))bravo!

Cu siguranta vor veni breyton-urile ... dar pana sa le urc sus mai am de luat suspensie , cauciucuri + verificat toate bucsile , unghiuri etc...

Quote:

Se preconizeaza ceva frumos , bv , sa le stapanesti sanatos si km fara incidente , toate cele bune de la Craiova.
Mersi adi !

crysty.bobok 14-03-11 18:07

20 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4135553)
Cu siguranta vor veni breyton-urile ... dar pana sa le urc sus mai am de luat suspensie , cauciucuri + verificat toate bucsile , unghiuri etc...

Mersi adi !

Cateva poze cu ce am mai facut astazi la masina :D

Sper sa placa !

*lampele din interior inca nu m-am hotarat daca le las galbene .... doar am incercat sa vad cum arata ...
*mi-a scapat intentionat o poza cu noile jante :D

JusT_SaY_BoBo 14-03-11 18:31

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4169426)
Cateva poze cu ce am mai facut astazi la masina :D

Sper sa placa !

*lampele din interior inca nu m-am hotarat daca le las galbene .... doar am incercat sa vad cum arata ...
*mi-a scapat intentionat o poza cu noile jante :D

hai cristi cu jantele si am o boala pe tine cu robinetele alea de la ac(apa calda):lol::lol: si pe duhu cu volanul ala:lol:

crysty.bobok 14-03-11 18:44

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 4169510)
hai cristi cu jantele si am o boala pe tine cu robinetele alea de la ac(apa calda):lol::lol: si pe duhu cu volanul ala:lol:

am panoul luat ... dar pnm cica trb sa schimb si nus c compresor de aer + alte piese ... cand mi-oi lua una de piese o sa fac si aerul ... si pe mine ma enerveaza Maxim !

SAX1987 14-03-11 19:07

Arata bine !

Cum a fost ? usor ?:shock:

Daca ai facut semnalizarile din aripi le faci si pe cele din spate ?

yvan_yonut 14-03-11 19:42

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4169568)
am panoul luat ... dar pnm cica trb sa schimb si nus c compresor de aer + alte piese ... cand mi-oi lua una de piese o sa fac si aerul ... si pe mine ma enerveaza Maxim !

1. zimi si mie ai folosit folie pentru geamuri sau e speciala , ma refer la cea neagra ? ma bate si pe mine gandul sa pun, dar nu am gasit nimik pentru faruri si stopuri si folie de geamuri se dezlipeste de la jet ,stiu din propie experienta ,la mine sunt galbene
2. Daca masina nu a vut din fabrica climatronik ,eu zic sa stai calm nu se merita investitia si destul de complexa sunt mult mai multe piese de montat decat panoul acela si e mare investitia , daca masina a avut si ai panoul , 10 min e montat !

crysty.bobok 14-03-11 20:40

Quote:

Arata bine !

Cum a fost ? usor ?

Daca ai facut semnalizarile din aripi le faci si pe cele din spate ?
A fost destul de usor .. iti trebuie doar rabdare ! Am incercat intr-un timp sa le fac si pe alea din spate dar imi plac asa cum sunt si nu m-am straduit prea tare ....

Quote:

1. zimi si mie ai folosit folie pentru geamuri sau e speciala , ma refer la cea neagra ? ma bate si pe mine gandul sa pun, dar nu am gasit nimik pentru faruri si stopuri si folie de geamuri se dezlipeste de la jet ,stiu din propie experienta ,la mine sunt galbene
2. Daca masina nu a vut din fabrica climatronik ,eu zic sa stai calm nu se merita investitia si destul de complexa sunt mult mai multe piese de montat decat panoul acela si e mare investitia , daca masina a avut si ai panoul , 10 min e montat !
1. E folie speciala pentru faruri / stopuri .. si este de foart ebuna calitate ... iti recomand !
2. Asa am crezut si eu ca a avut panou din fabrica dar se pare ca m-am inselat... In ultimul timp ma gandeasc sa aduc un e39 de anglia si sa iau tot ce trebuie dupa el dupa care sa il dezmembrez .... dar asta vom vedea !

BAFTA !

EmyM6 14-03-11 22:10

foarte mishto faza cu folia galbena.de unde ai procurat-o? as incerca si eu pe proiectoare.....

crysty.bobok 14-03-11 22:40

Quote:

Originally Posted by EmyM6 (Post 4170240)
foarte mishto faza cu folia galbena.de unde ai procurat-o? as incerca si eu pe proiectoare.....

De la un tip de pe forum ... dar mi-a ramas si pentru proiectoarele tale :p Ai timp sa ne vedem maine p la 12 asa ?

leon. 14-03-11 23:08

sal am niste incaltzari pentru jantele alea ca vad ca le tzii descultze.PIRELLI P ZERO ROSSO.daca esti interesat...

crysty.bobok 14-03-11 23:22

Quote:

Originally Posted by leon. (Post 4170394)
sal am niste incaltzari pentru jantele alea ca vad ca le tzii descultze.PIRELLI P ZERO ROSSO.daca esti interesat...

Chiar caut incaltari pentru ele ;)

Imi trebuie 245 / 35 /19 sau 255/35/19 pentru spate 215 /35/19 sau 225/35/19 pentru fata !

All times are GMT +2. The time now is 14:32.

- Copyright 2026 4Tuning