![]() |
Re: [My Scoot] Peugeot V-Click
Ms si tie Dey,si app nu am ras=))))))))))!!!!!!!!
|
Bun, Banele, tine-o tot asa! Nu am mai intrat pe forum de o gramada de vreme, ca am avut niste probleme. Am cazut cu scuterul si m-am troznit urat rau de tot. Zi-mi de unde imi iau si eu esapament din ala, ca e tare de tot!
|
Te referi la toba,nu?Asta e speciala de 4T,ai putea opta la un Leo vince Zx sau tt (editie sport)pentru 2T!!Si ai scapat cu bine??:shock:VI duminca la legale:X!!
|
6 Attachment(s)
Cateva pozici;x!!Pareri...!!Raz vezi ce poti sa faci si tu cu video ala te rog foarte frumos!!!
|
Deja am Leo Vince ZX, dar vreau d-aia ca a ta! La legale pe Republicii?
|
E dwe 4T, nu e pentru al tau ,da la legale pe republicii!!
|
Banele, eu vad ceva la scuterul tau, dar e atat de incredibil, incat am impresia ca nu vad bine!
Ma, tu cumva ti-ai pus carenele pe el?? Dupa atata timp, ti-ai pus carenele?? Eu deja incepusem sa ma obisnuiesc cu el asa! |
In sfarsit ai vazut si tu:)),dupa un mic incident (a intrat o prosta in mine), mi-am schimbat si toate carenele(interior,buzunar si fata) si l-am adus la viata:D!!!Vezi bine..
|
Aha ....
Deci intentia ta nu a fost de al face:twisted::lol::lol::lol: Sau cel putin nu prea curand..sincer si eu m-am obisnuit cu el fara carene;) |
Si acum ca le-am pus cum arata?:>:-P
|
Ehhh...se pot lucra la el;)
Cauti pe net si faci din fibra ceva din ele;) Acum pare un v-click "banal":lol: |
Un v-click banal care ruleaza pe bulevard cu mult peste 100km/h:))):rolleyes2:rolleyes2
|
Mai ai unpic si iti ei zboru':twisted::twisted::twisted:
Punei RedBull in rezervor sa vezi ce efecte are:lol::lol::lol: |
Da din cur si nu imi place zici ca merg pe o c****a,rad astia de mine=)))!~!!:oops::lol::lol:
|
Asa iti alinti tu scuteru;)))....
Poate ne intalnim intr-o zi sa fac cateva poze ici,colo...un peisaj pitoresc alea alea P.S te-ai apucat de sc de soferi?:twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 16:46. |
- Copyright 2026 4Tuning