![]() |
Re: Agressive Racing Team
frumoase pozele,multumiri baietilor,ca si-au facut prezenta,chiar a fost o dupamasa faina,eu unu cel putin m-am distrat pe cinste,TRAIASCA ECHIPA "AGRESSIVE RACING TEAM",griji de voi!!!
|
da..faine pozele.. :)) GMA..nu ti-a dat bine GPS`u..pacolo prin parc.. :)) era sa iesim in cluj.. :)) Bafta multa ..A.R.T..
|
o rugaminte am la cei care,stiu unde si cand mai sunt expozitii,evenimente tuning,in orasele:oradea,satu mare,baia mare,cluj,etc.,va multumesc:peace:
|
Quote:
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
pana una alta sa mai pun niste poze abia astept sa ajung la finalu lucrari........
|
baeti care participa ;Emil-in albastru,dan-pantaloni scurti,mortzi-nu este prezent momentan ,si vlad-tricou rosu ......pana acum au facut o treaba minunata toata stima si respectul pt ei
|
Quote:
|
Mda.. 100% rezultatul final va fi frumos..!
realizat de.. Agressive Racing TEAM.. |
Ma da mai exista clubu asta a vost? ca tare v`ati rarit prin zalau :)
|
Quote:
|
nu ca dupa aia se uita lumea numa dupa masina mea si nu va mai baga pe voi in seama :)))))))) glumeam bro.....eu amu vreau sa imi iau masina sa o bag in ceva ateliae profi de tuning...deci vb peste..cateva luni cat tine proiectu :P acu nu am numa bmw`u si niste jante late :))
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
asta...
|
12 Attachment(s)
salutari tuturor,ia sa pun eu niste poze,cu colegi noi si binenteles calibra lui Istvan cu numerele atat de mult dorite de el!tot respectul baetilor care se tin de intalniri si isi fac vreme sa vina la o poveste,vin cu pareri care mai de care si pt GYURI:MULTA BAFTA LA NOUL PROIECT SI ASTEPTAM CU NERABDARE FINALUL,MULT SUCCES TUTUROR!!!!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:44. |
- Copyright 2026 4Tuning