![]() |
Re: Virtual 4tuning Challenge 2006 - Inscrieri participanti
ok , a fost doar o propunere...
|
nu a reusit nimeni sa pozeze panoul pe care erau expuse lucrarile???...asa ne dadeam si noi seama cine sunt castigatorii
|
Sper sa se tina cont si de rezultatul de la prisma
|
asa sper si io ca pe forum se pot face multe
|
pozele cu lucrarile afisate pe panou...
https://forum.4tuning.ro/179-4tuning-day-2006/15354-clasament-virtual-tuning/page-2.html |
deci...sa inteleg ca se va vota iar?
nu raman rezultatele de la prisma? deja incepe sa mi se para o foarte mare aberatie tot ce se intampla cu acest concurs. prima data ca e intr-un fel....a doua oara e altfel, acum iar s-au skimbat lucrurile. incep sa ma plictisesc, sicer acum. d c nu poate sa ramana asa si gata, atata agitatie pt ce? or sa mai fie si alte concursuri, poate mult mai reusite. |
tie iti place asa cum e acum?
nu ai vrea sa vezi si tu ceilalti ce parere au despre munca noastra?ma refer la lumea de pe forum. nu ai vrea sa vezi si tu cine /ce si cum a lucrat.daca isi merita cu adevarat premiul .... sa comentam si noi lucrarile, asa cum le vedem noi nu? :???: |
Quote:
|
eu cu inca cativa din vt am fost la panou si am discutat care lucrari au sanse sa ia un premiu ;) si lucrarea cu numarul 25 nu prea avea sanse ;)
|
dar la c sectiune la beginer,nu?
|
si eu as vrea sa vad toate lucrarile....
|
Quote:
|
stai linistita .... urmareste sectiunea asta https://forum.4tuning.ro/188-4tuningday-virtual-challenge.html ;)
|
Quote:
probabil pt ca nu avea semnu de la nike pe ea sau cine stie ? daca ati fost acolo de ce nu ati spus nimic acolo si v-ati gasit sa comentati aici ....care merita aia care avea barile ca altele 3 si jenti ca altele 4 de pe panou ......... |
mah toate lucrarile cred k merita tratate cu respect chiar dak merita sau nu sa fie la panou........pt k totzi care au facut lucrarile au depus ceva munca shi nu le place cum sa vada cum altiii isi bat joc d lucrarile lor.........parerea mea.....shi dak credetzi k anumite lucrari nu trebuiau prezentate treaba voastra aste e voi sa ramaneti cu impresia asta.....:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:13. |
- Copyright 2026 4Tuning