Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

bluey 22-07-06 12:34

Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?

Quote:

Originally Posted by accord2.0ex
update: sunt ok ... inspre bine si f bine! nu mai vreau sa ma impac cu respectiva! nu mai merita! asa k... incet incet mi se deschid in fata noi orizonturi cu pajisti pline de femei :P
poate peste 3-4 ani o sa mai incercam... akuma sigur nu!

10x for asking! :)

Felicitari pentru alegerea facuta...
In fond tu stii cel mai bine ce a fost intre voi si numai tu puteai lua hotararea asta.Dar eu zic ca ti-a tras-o rau daca ai ajuns singur la concluzia ca persoana la care tii isi bate joc.
Si eu patit la fel si mi-a fost foarte greu sa recunosc ce era evident...
Dar acum sunt pe pajistile alea de care zici tu si ma simt suuupeeer ...

Hooligan 24-07-06 11:36

Quote:

update: sunt ok ... inspre bine si f bine! nu mai vreau sa ma impac cu respectiva! nu mai merita! asa k... incet incet mi se deschid in fata noi orizonturi cu pajisti pline de femei :P
poate peste 3-4 ani o sa mai incercam... akuma sigur nu!
10x for asking!

Asha frate...:D si eu m-am desp curand de prietena...si ghici ce ? Flash News...m-am combinat ci o blonda Frumusica foc :D life`s goes on...keep it going

ANDY_62SLC 24-07-06 12:50

apropo legat de cum sa uiti femeia iubita.......cu mult in urma ziceam ca poate fii greu sa uiti dar............am ajuns la concluzia ca pe mom ce despartirea a venit neasteptat si se mai intampla si vrun gest necugetat o poti uita imediat prin altcineva........eu asa am facut si asa mi s-a intamplat!asta e viata trebuie traita mai departe!

needBrain 25-07-06 18:21

Quote:

Originally Posted by ANDY_62SLC
apropo legat de cum sa uiti femeia iubita.......cu mult in urma ziceam ca poate fii greu sa uiti dar............am ajuns la concluzia ca pe mom ce despartirea a venit neasteptat si se mai intampla si vrun gest necugetat o poti uita imediat prin altcineva........eu asa am facut si asa mi s-a intamplat!asta e viata trebuie traita mai departe!

SiLiConatule bine zici ;)

aleks 26-07-06 23:44

e clar, cui pe cui se scoate, asa e de cand lumea si pamantul...

Hooligan 27-07-06 22:37

pai eu ce am zis mai sus ?! :D Aspiram si noi spre ceva mai bun :-P

accord2.0ex 02-08-06 00:39

se pare k suntem toti ok din mom c nu a mai scris nimeni din 27...:D
eu mi-am gasit prietena si sunt super entuziasmat si am un zambet pe fata zici k sunt iliescu!
tot asa baieti si merci ink o data!

Mustang 02-08-06 06:49

felicitari ;)

Hooligan 02-08-06 11:20

See...ar trebui sa invatam toti din kestiilea astea :D

bluey 02-08-06 11:33

Quote:

se pare k suntem toti ok din mom c nu a mai scris nimeni din 27...:D
eu mi-am gasit prietena si sunt super entuziasmat si am un zambet pe fata zici k sunt iliescu!
tot asa baieti si merci ink o data!

Ai grija ca si iaurtul frige cateodata...

accord2.0ex 02-08-06 15:07

am f mare grija! dar oricum e f fain sa fii iara fericit! si sa vezi k o roade pe fosta pana la radacini e un bonus nesperat! :P

Gabi 02-08-06 15:32

Quote:

am f mare grija! dar oricum e f fain sa fii iara fericit! si sa vezi k o roade pe fosta pana la radacini e un bonus nesperat! :P

Mi-e greu sa citesc tot ce s-a scris pe aici in ultima vreme, dar din privirea pe care am aruncat-o in viteza, cred ca ai avut o relatie destul de serioasa dupa care a trebuit sa-ti revii. Sfatul meu e sa nu te arunci in bratele actualei, adica sa nu te apuci sa pui suflet. E frumoasa? Ok, spaga ta! E de viata? Mai bine! Dar distreaza-te, frate, ca ai 19 ani! Nu are rost s-o arzi in amoururi de la varsta asta (eu vorbesc :lol:), ca viata e lunga si plina de... rahat! Ai timp sa te afunzi mai tarziu in chestii serioase!

Sfatul pe care ti l-am dat eu acum l-am primit la randul meu, acum 2 luni, de la altcineva si... la mine a functionat! Bine... tinand cont ca e vara, e cald, e femei multe pe litoral si eu n-am ajuns... asta e partea a 2-a, dar n-am ajuns pentru ca timpul nu-mi permite! Da'... nu s-a dus caldura! :twisted:

Bafta!

Hooligan 03-08-06 10:58

ar fi o idee ...da fiekre om face ce simte si ce-i place...

dexter_20 03-08-06 14:40

Quote:

Originally Posted by Gabi
Mi-e greu sa citesc tot ce s-a scris pe aici in ultima vreme, dar din privirea pe care am aruncat-o in viteza, cred ca ai avut o relatie destul de serioasa dupa care a trebuit sa-ti revii. Sfatul meu e sa nu te arunci in bratele actualei, adica sa nu te apuci sa pui suflet. E frumoasa? Ok, spaga ta! E de viata? Mai bine! Dar distreaza-te, frate, ca ai 19 ani! Nu are rost s-o arzi in amoururi de la varsta asta (eu vorbesc :lol:), ca viata e lunga si plina de... rahat! Ai timp sa te afunzi mai tarziu in chestii serioase!

Sfatul pe care ti l-am dat eu acum l-am primit la randul meu, acum 2 luni, de la altcineva si... la mine a functionat! Bine... tinand cont ca e vara, e cald, e femei multe pe litoral si eu n-am ajuns... asta e partea a 2-a, dar n-am ajuns pentru ca timpul nu-mi permite! Da'... nu s-a dus caldura! :twisted:

Bafta!

La sfatul tau am aj si eu dupa ce am scapat de ultima...panarama(k fata nu o pt numi). Eu ala care dadeam in planuri de casatorie si plm.... Imi pare bine k am inselat-o inainte sa ma insele ea. Eu am ajuns singur la concluzia k viata mai trebuie si traita,nu de la 19-20 de ani deja caut nevasta. Dupa 23-24 mai merge.

EvLSant0S 04-08-06 04:55

asta-i viata..
si cu bune , si cu rele..
ce sa-i faci ..
o iei ca atare...
pana la multi ani .. nu-s decat joculetze.... pe care.. depinde .. daca stii sa le joci , castigi , pierzi , n-o sa fie bine niciodata...

dpmdv .... ori iubesti .. si se satura ea, ori nu pui suflet, automat nu te implici , automat , nu suferi tu , sufera ea ...
altfel nu prea are cum sa se termina, ca de terminat, e clar ca se termina , e vorba doar de timp , de cat timp , that`s all....
so sit back and enjoy the ride..

All times are GMT +2. The time now is 20:58.

- Copyright 2026 4Tuning