![]() |
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
Quote:
In fond tu stii cel mai bine ce a fost intre voi si numai tu puteai lua hotararea asta.Dar eu zic ca ti-a tras-o rau daca ai ajuns singur la concluzia ca persoana la care tii isi bate joc. Si eu patit la fel si mi-a fost foarte greu sa recunosc ce era evident... Dar acum sunt pe pajistile alea de care zici tu si ma simt suuupeeer ... |
Quote:
Asha frate...:D si eu m-am desp curand de prietena...si ghici ce ? Flash News...m-am combinat ci o blonda Frumusica foc :D life`s goes on...keep it going |
apropo legat de cum sa uiti femeia iubita.......cu mult in urma ziceam ca poate fii greu sa uiti dar............am ajuns la concluzia ca pe mom ce despartirea a venit neasteptat si se mai intampla si vrun gest necugetat o poti uita imediat prin altcineva........eu asa am facut si asa mi s-a intamplat!asta e viata trebuie traita mai departe!
|
Quote:
|
e clar, cui pe cui se scoate, asa e de cand lumea si pamantul...
|
pai eu ce am zis mai sus ?! :D Aspiram si noi spre ceva mai bun :-P
|
se pare k suntem toti ok din mom c nu a mai scris nimeni din 27...:D
eu mi-am gasit prietena si sunt super entuziasmat si am un zambet pe fata zici k sunt iliescu! tot asa baieti si merci ink o data! |
felicitari ;)
|
See...ar trebui sa invatam toti din kestiilea astea :D
|
Quote:
|
am f mare grija! dar oricum e f fain sa fii iara fericit! si sa vezi k o roade pe fosta pana la radacini e un bonus nesperat! :P
|
Quote:
Sfatul pe care ti l-am dat eu acum l-am primit la randul meu, acum 2 luni, de la altcineva si... la mine a functionat! Bine... tinand cont ca e vara, e cald, e femei multe pe litoral si eu n-am ajuns... asta e partea a 2-a, dar n-am ajuns pentru ca timpul nu-mi permite! Da'... nu s-a dus caldura! :twisted: Bafta! |
ar fi o idee ...da fiekre om face ce simte si ce-i place...
|
Quote:
|
asta-i viata..
si cu bune , si cu rele.. ce sa-i faci .. o iei ca atare... pana la multi ani .. nu-s decat joculetze.... pe care.. depinde .. daca stii sa le joci , castigi , pierzi , n-o sa fie bine niciodata... dpmdv .... ori iubesti .. si se satura ea, ori nu pui suflet, automat nu te implici , automat , nu suferi tu , sufera ea ... altfel nu prea are cum sa se termina, ca de terminat, e clar ca se termina , e vorba doar de timp , de cat timp , that`s all.... so sit back and enjoy the ride.. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:58. |
- Copyright 2026 4Tuning