Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   intreceri pe strazi (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1372-intreceri-strazi.html)

pav[] 26-08-05 08:06

ma, locuri bune de liniute si chestii sunt peste tot.. odata cu asfaltarea orasului.. bine, nu chiar peste tot.. nu-ti trebuie planuri sa te dai.. si nici loc.. se intampla brusc :P dar oricum pe aici pe la mine se intampla prea des :roll:

madfish 26-08-05 15:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"pav[
\"]ma, locuri bune de liniute si chestii sunt peste tot.. odata cu asfaltarea orasului.. bine, nu chiar peste tot.. nu-ti trebuie planuri sa te dai.. si nici loc.. se intampla brusc :P dar oricum pe aici pe la mine se intampla prea des :roll:

las ca vine toamna si descoperim locurile incet incet ....

GABBY_ 26-08-05 18:39

atunci asteptam sa vina toamna (se culeg roadele :lol: ) .pana atunci ne facem la un semafor prin oras.cand se discuta despre varianta am vazut ca lumea se agita rau de tot ,daca as fii fost langa ei cred ca ma plesneau :lol: .vedem noi ce va fi in toamna ,atunci speram sa fie ceva miscare si in port.numai bine

Reno 25-01-06 23:24

N`aveti O chifla in stomac !

Valabil decat pt unii care nu prea au loc de mine pe site-ul asta adica (ct-03-ART, PVA.si care mai sunt ).Bai sclavilor care suntetzi ce plm va intereseaza pe cine am facut eu si pe cine nu ,dar asta o sa discut eu cu voi mai bine cand ne intalnim ,daca e asa ,vad daca voi ma cunostetzi asa bine pe mine si ce fac eu ar trebui sa va cunosc si eu!! nu ????si in legatura cu subaru nu cred ca m-am facut cu m5 am am iesit la linie 2 luate 2 pierdute si in in al treilea rand .....nu am am avut eu nici o sa scuza cu franele decat am spus ca intervine cand o bruschezi prea tare sistemul de derapaj si-mi taie din gaz . Si pe m3 l-am facut in mamaia pt ca e altfel asfaltu .dar pt mai multe informatzii despre mine si masina respectiva le aflazti cu prima ocazie cand ne vedem.Si cu papagalul ala care a zis ca daca mi zice cineva sa bag motorina in loc de benzina eu zic fratzioare sa-ti vezi tu de masinutzele talea alea performante si sa faci ce stii mai bine (sa faci cheta la benzina ca sa potzi sa dai ture pe tomis duminica ;) ). Si punctu numaru patru ,la vremea cand am cumparat masina nu cred ca sa gaseau, nici daca era vreuna facut muci, nu cred ca facea la 60K asa ca mai subtire cu aluziilea aste de street racer expiratzi.

Psycho 26-01-06 13:35

WOOOOoooo .. who r u ??!?! .......... damn boy why r u so hard :) ... bai bagati mintile`n cap :))

Reno 26-01-06 19:31

O sa`mi bag da inainte o sa ti le bag si tie

ct77pia 27-01-06 08:46

frate dar cine esti ? fara suparare dar chiar m-ai facut curios da-mi un pm

Psycho 27-01-06 11:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Reno\"
O sa`mi bag da inainte o sa ti le bag si tie

woooooooooooooooooowww dude .... prietene mie nu mi le`a bagat in cap nici politia nici nimeni ... daca reusheshti sa mi le bagi tuh eshti tare ...

pia .... chiar crezi k tre sa ne agitam ....

CHILL .....

ghelburay ... domuz ... : )

XtremeClubEmotion 27-01-06 13:02

:lol: Reno e RENATO... ;) ...
(Psycho...inseamna ca esti tare bazat :lol: )

Psycho 27-01-06 14:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"XtremeClubEmotion\"
:lol: Reno e RENATO... ;) ...
(Psycho...inseamna ca esti tare bazat :lol: )

hai sa fim serioshi ... oricine poate face un user .. .. uite o sa`mi fac unu cu titi aur .. unu cu george leu ... ... sau poate collin mcraee ... a ce zici .. hai sa fim serioshi ... e cineva care nu are ce face ... in loc sa ramana la ascultat manele si messenger .. a aflat de forum ...

btw .. la cate belele am avut eu cu militia sa zicem ... tot nu mi`am bagat mintiile`n cap .. stai kalm .. nu neaparat cu cea rutiera ... cea rutiera e ok .. ci in general cu militia :) ...

XtremeClubEmotion 27-01-06 14:22

;) Imi cer scuze....dar repet.... Reno este RENATO :) (cu certitudine)
Pacat ca ai probleme cu \"Militia\" ;) (oricum nu vad legatura)

ERY 27-01-06 14:56

Re:

Quote:

Nu ai inteles....cand zice \"Militia\" se refera la nevasta-sa.....care mai degraba e ca SRI... :lol: :lol:

XtremeClubEmotion 27-01-06 15:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-81-ERY\"
Quote:

Nu ai inteles....cand zice \"Militia\" se refera la nevasta-sa.....care mai degraba e ca SRI... :lol: :lol:

Tare...mi-a placut asta... :lol: :lol: :lol:

needBrain 27-01-06 21:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-81-ERY\"
Quote:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Psycho 28-01-06 01:13

Re:

Quote:

;) Imi cer scuze....dar repet.... Reno este RENATO :) (cu certitudine)

ehh lasa`l in pace .. ma refeream la politie ...

offf .. iar e vre`un pushti care nu are ce face ...

cum va ziceam cred k imi trag un user Nicu Gheara ... sau irinel columbeanu ... ma mai gandesc ... sau poate un stalone sau ... bruce lee :))

All times are GMT +2. The time now is 09:47.

- Copyright 2026 4Tuning