Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Accidente in Bacău (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/13342-accidente-bacau.html)

mertan 13-02-07 21:43

Re: accidente in bacau

acesti oameni sunt inconstienti..... cum sa nu facvi casco la o asa masina.

Bmw_Rulllzzz 14-02-07 21:11

1 Attachment(s)
accident vazut vineri la intrare in targu secuiesc dinspre brasov. nu cunosc prea multe detalii. si am mai vazut un cielo rasturanat, facut praf, nu mai avea nici un geam intreg pe mijlocul soselei la intrare in brasov dinspre tg secuesc. cei care erau in cielo nu cred ca au avut prea multe sanse :???:

mertan 14-02-07 21:22

era un "coleg" de-al nostru.... cine stie ce s-o fi intamplat.

krys 15-02-07 12:00

dc Daful era in starea aia va da-ti seama Cielo in ce stare era :(

Bmw_Rulllzzz 15-02-07 14:31

scuze dar nu m-am facut prea bine inteles, nu aveau nici o legatura accidentele.

Al3xxx 16-02-07 09:09

Quote:

Originally Posted by mertan (Post 750126)
era un "coleg" de-al nostru.... cine stie ce s-o fi intamplat.

da cu cine era coleg cu tine :)))))))))

aleks 17-02-07 12:12

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 748221)
la ce suma ti-a asigurat-o alex??? mie nu a vrut sa mi-o asigure la mai mult de 12300 :(

16400 epuroi... casco din orice pozitie, nu se merita sa mergi fara... clar

Bmw_Rulllzzz 17-02-07 12:37

pai si eu am full casco, chiar daca imi conduce altcineva masina, si pe pasageri, dar atat mi-a scos 12300.

varu21 18-02-07 12:24

pai a ta e mai trompeta:)):)):))

dexter_20 18-02-07 20:55

mda....poate stiti de accidentul de la barsanesti...tinerii mi-eu fost colegi de liceu...se cunosteau din cls a 9-a .... numai eu stiu prin cate au trecut,el cam era dorit de multe,plm... stiam ca ei se vor insura dar nu credeam ca in in loc sa merg la nunta voi merge la inmormantare.Pacat Anda era si insarcinata in luna a 8-a,iar pasagerii din spate erau chiar nasii lor de cununie. Baiatul-Ionut- traieste....sa vad pt cat timp...pt ca ek chiar tinea la fata asta si numai eu stiu la cate a renuntat pt ea...
http://www.observatordebacau.ro/2007...arsanesti.html

mertan 18-02-07 21:27

trist... tragic.. cuvintele nu au prisos. sa le fie tarana usoara. rip :(

Bmw_Rulllzzz 18-02-07 22:39

masina era inchiriata de la un amic de-al meu. pe ei nu-i cunosc,da si tu mai multe detalii despre ei dexter. pacat, mare pacat pt ei :(

Bmw_Rulllzzz 18-02-07 22:44

Quote:

Originally Posted by varu21 (Post 756327)
pai a ta e mai trompeta:)):)):))

ce sa-i faci, eu nu-mi permit mai mult.......... ca altii care si-au vandut masina ca sa-si cumpere scuter :lol: :lol: :lol:

dexter_20 18-02-07 23:24

Ce detalii sa mai dau...?Fata mi-a fost colega de clasa timp de 4 ani,iar el s-a transferat abia in cls a 11-a. Din toata clasa doar eu si cu el am dat bacul la fizica si...amandoi l-am picat cu brio. NU va mai zic de cate betii am facut sau de cate ori chiuleam si mergeam la biliard ca asta era la ordinea zilei. Pacat....

Bmw_Rulllzzz 19-02-07 18:14

9 Attachment(s)
dupa cum am spus...era masina unui prieten. m-au trecut toti fiorii cand am vazut masina la mine in curte la depozit in ce hal arata (si din cauza echipei de descarcerare). masina si acum este tot la mine in curte si fac tot posibilul sa nu mai trec pe acolo pana cand o disparea.
detalii, ma refeream la numele lor dexter, ca poate ii cunosteam. eu nu stiu in ce liceu ai fost tu si nici nu ma interesa cand s-au transferat ei sau bautele impreuna. oricum din cate am inteles soferul nu prea le avea cu condusul.DUMNEZEU SA-I IERTE :!:

All times are GMT +2. The time now is 14:46.

- Copyright 2026 4Tuning