![]() |
Re: Crazy Team Racers Brasov
Spor la treaba in continuare...
|
inca mai asteptam si alte propuneri sau voturi;)
p.s votez si eu pentru low unit crew:-P |
n-am eu treaba dar prin cap imi trec ... street familia , asphalt team sau stance crew :)
si bogdan, nu are cum sa fie si unit si crew in acelasi timp :-P |
Parerea mea e sa va ganditi bine de tot la un nume...Sunt cateva cluburi la noi in tara de care inca se face caterinca.... "Low unit" mi se pare destul de exclusivist, iar pe voi nu va vad pe toti cu masinile trantite de asfalt, avadand in vedere ca nu toti sunt propietarii masinilor (s-ar putea sa ma insel). Daca vreti sa pastrati numele asta trebuie neaparat sa va faceti o triere de membrii sau cel putin sa faceti o cheta sa va luati un flex pentru taiat arcuri;)
|
low unit fara crew bogdane..lasane:))
stace crew suna bine insa nu vrem sa ne luam dupa stance works :)) cat despre proprietari din cate stiu eu toti sunt proprietari (poate sunt vreo 2-3 cu masinile parintilor) cat despre masini pe burta...eu zic jumate sunt deja pe scut si la restu urmeaza sa vina( si eu si eddy) mie mi se pare ca low unit suna bine si nu e ceva comun...adica toti au crew, team si speed... |
Conteaza daca suntem noi proprietarii masinilor ??? atata timp cat noi le conducem si noi le facem ce vrem??? nu cred, iar cat despre chestia low; nu e neaparat sa fie lasa-te pe burta toate, fiecare isi face ce vrea la masinuta,
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=uSNRxXPHPEc dar da stance works este mult mai cunoscut :-P |
1 Attachment(s)
am facut niste logouri orientative
comentati si spuneti ce va place/nu va place + SUGESTII la 1. nu tre sa fie neaparat audi dar asta am gasit cel mai repede ...cel mai bine ar fi sa punem o masina care nu o avem in club....gen un nissan s14 2. e ok dar trebe lucrat calumea la el ...si asta merge pus pe lateralu parbrizului 3. e cam de umplutura:)) dar restilizat ar arata bine cautati pe www.dafont.com un font calumea si facem si alte logouri |
Primul mi se pare mie foarte ok.SI al doilea e ok si ultimul vorba ta ,umplutura.Oricum super ideile.
|
Quote:
|
Nu-i problema.Fontul se poate schimba.ideea in sine e foarte ok.Sa inteleg ca se ramane pe Low Unit?:D.Pai atunci low o sa fin din primavara:twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
Daca tot va schimbati numele , as dori sa stiu daca mai ramane doreste cineva sa mai ramana membru in CTR Brasov si daca vrea sa preia conducerea filialei???
Va rog sa nu va folositi de topicul Crazy Team Racers Brasov pentru a va face voi alt club auto....deschideti un topic separat va rog... O zi cat mai buna tuturor |
vreau yo sa preiau conducerea,cand cum unde pe cine
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:05. |
- Copyright 2026 4Tuning