![]() |
Re: DJ 02 NUE
Quote:
Frate...cat spirit de atentie....pana si de odorizantul din spate te legi:lol:....da, ala l-am pus acolo pentru ca sunt inebunit de mirosul de guma turbo..si vreau sa se mentina in toata masina...oricum e mai bine decat padurea de braduleti, nu?In afara lucrurilor astora am pastrat interiorul spartan...nici un accesoriu(suport de telefon...suport de pahar...suport de carnetel..ventilator...sticker cu femei etc...)....cum au altii. Nu-i idee rea cu geanta pentru "cosmeticele" din portbagaj...insa eu il deschid foarte rar....si cum nu le vad...si prin tabla nu se vede...nu ma deranjeaza....oricum...sunt prinse bine..nu se misca...nu e dezordine. |
Da de ce nu le pui dupa roata de rezerva? Nu e mai elegant acolo? Sau acolo ai alte prostii?:lol:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Aaa...si un mic afis... |
asta da treaba,fain sa nu faci niciodata pana ca te apuca noaptea pana schimbi roata
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Despre moderatori(nu toti, ce-i drept) am o parere mai proasta decat despre vechiul carburator Carfil, pe care l-am trecut la rezerva, acum vreo 2 ani.Pur si simplu nu gasesti pic de calitate....doar cantitate. Fiecare intelege ce vrea. |
Nici mie nu mi se pare ca o ardeti offtopic aiurea`n tramvai, dar ce sa fac.. posturi cantitative nu calitative ... daca vreti sa ne jucam, o tinem asa cateva zile, si asta pt un warn care l`a luat YGS`u ... si culmea nici macar nu l`a luat pe sectiunea asta unde faceti voi offtopic ... l`a luat pe Opel .. decizia va apartine ....
|
Quote:
Dupa cum observi(si cred ca ai facut asta bine) in afara de glumita cu portbagajul nu cred ca s-a facut prea mult offtopic pe topicul asta.Dintre moderatorii aia de care spun eu....tu nu faci parte.Unii de pe aici cred ca daca sunt moderatori au dreptul sa-i taxeze pe altii dupa cum cred ei, nu dupa cum dicteaza regulile forumului.Asta e problema lor! E ultimul post pe tema asta pe topicul asta. |
Mie imi pare rau ca eu si celalti moderatori (o mana de oameni) "nu reusim" sa facem fata la cateva sute de posturi aberante .. daca v`am taxa exact ca la carte si nu v`am accepta vre`o abatere de la regulament, v`ar placea? Ti`ar placea ca pentru o simpla virgula nepusa sau pusa necorespunzator sa`ti iei un warn ... eu zic sa va ganditi inainte sa aruncati cu acuze de genu` asta ... si`n plus de asta, chiar nu e treaba mea si nici nu ma intereseaza cum modereaza altcineva pe alta sectiune....
YM: ja_rule_sereno ... daca vrei sa continuam discutia asta ... |
Quote:
Nu imi doresc sa continui o astfel de discutie.Am incheiat, multumesc. |
si lasand la o parte discutia voastra de mai sus...
woaaa ce interior de albinuta ai :lol::lol: ia sa faci bine sa ajunga si pe la Bucuresti masina.. iti trimit eu niste bubble wrap ca sa nu pateasca nimic ;) |
Quote:
O sa ajunga si la Bucuresti masina, dar cat de curand...o sa fie cu cativa centimetrii mai aproape de asfalt....arcuri de SuperNova...amortizoare intarite... In rest, nu am mai folosit-o de cateva zile...o mai las sa se odihneasca si ea... |
si tu o faci ma saltareata? :lol::lol:
pai hai mai repede ca incep scolile si vreau sa-ti vad masina..ca e asa lucioasa si gigea.. promit sa nu port capse, fermoare, tinte, lanturi, cuie, suruburi, chei..chestii de genul in jurul masinii tale |
Quote:
P.S.Cate ai insirat:lol:: cuie, capse, fermoare, sarme, lanturi, suruburi, holsuruburi, tinte de otel, lame, chei, lacate, pistoale, grenade...mine antitanc, ghilotine, senile, tuburi de cartuse... |
| All times are GMT +2. The time now is 23:15. |
- Copyright 2026 4Tuning