![]() |
Re: Prezentati-va!
mrk84,
Bun venit !!! pe forum p.s. mishu28 ai vrut raspuns ... !!! :rolleyes2:-P |
Quote:
eram de mai demult, mersi oricum t intampinare :D |
buna :) sunt eu, doar eu :)
Pentru restul exista mastercard |
Quote:
Falkos tu esti pupateash ?:> :* rupem un cs ?:)) starcraft dota ? Porecla :POtti Name :Alex Varsta : 21 ani imediat :> Masina :Renault Laguna 1.8 benzina 90 de cai 45 morti :) Ocupatie : Administrator , Director General , Agent de vanzari ( la propria firma de distributie ) Va salut pe toti |
bine-ai venit! succes cu reinvierea cailor si cu afacerea:)
|
Quote:
|
Quote:
No time for cs :P time is money now :> |
salutare la toata lumea
numele lucian ocupatia santierist / SSM , salbalt ,polizat ,vopsit si alte meserii murdare. masina golf 3 1.6 8 v nimic special...se mai lasa pe burta 8) |
Quote:
|
Salut
Nume Razvan Ocupatie tot ce se poate , mai ales cars :D Masina Ford Capri 2.3 v6 :p |
4 Attachment(s)
Quote:
Pun ceva poze cu opelu in starea actuala dar nu va ramane asa ;) proectu nu`i nici mare nici mic, dar finantele is mai greu de strans :P (under construction) |
14 Attachment(s)
Va salut !
Claudiu, 25 ani, Cluj-Napoca , Sunt din Zalau, dar de mai bine de 5 ani sunt in Cluj. Iubesc motoarele mari benzinare, detin un Mercedes C200, an 1995, 2 litri benzina, -imi place sa il intretin cat mai bine si sa il tin cat mai curat Sunt membru si pe alte forumuri, Sper sa ne intelegem bine, Toate cele bune ! |
salut la lume
ma numesc gaby ocupatie:student(viitor inginer in cadastru:P) posesor a unei dacia supernova hobby:femei,masini,fotbal (haide "U":x) |
9 Attachment(s)
Salut,
Mihai 28 ani webmaster Corvette C6 LS3, 2008 Ne vedem in trafic si bafta celor care lucreaza la masini. |
bun venit. frumoasa masina, am zarit-o prin trafic. :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:31. |
- Copyright 2026 4Tuning