![]() |
Re: HighSpeedDrivers...numele noului club!!!!!
Cred ca m-as baga si eu sa merg. Mai vedem pana atunci. Da cine ar fi de mers (sa participe)? Doar PWR sau mai sunt?
|
ramane de vazut ce masini mai apar ;) ink nu se stie
|
daca ar fi sa se duca PWR..ii recomand sa o duca pe rampa;))..poate merg si eu..chestia e ca eu am bacu' anul asta:D
|
Quote:
|
dap..chiar si M-ul lu cox ar mere la liniute,chiar daca ei sunt drift-eri:D
|
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/aExFOqYlH28&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/aExFOqYlH28&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Ursii din HSD nu hiberneaza niciodata. Clipul nu a fost filmat nici montat de catre mine. Montaj: Jhonny, Filmat: Sada. Toate manevrele prezente in acest clip sunt sub controlul total al soferilor. Locatia este o proprietate privata, unde am intrat cu permisiunea personalului autorizat. Nu incercati asa ceva in cazul in care nu aveti experienta! |
:))=))
kids...never try this at home!!! :))=)) smecher clipul.....bravo baieti...tineti-o tot asa |
Quote:
E un pamflet?! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Era o intrebare !!!! +1 post ;) |
da...f.frumos realizat...montajul
aveti mare noroc de locatia aia privata...si personalul de la paza atat de autorizat si bine instruit...eu unul o sa tin cont de toate sfaturile tale si no sa incerc asa ceva pt ca nu am atata...experienta... gabi stai jos..nu stii nimic |
Quote:
|
Quote:
|
multumim de aprecieri,a fost depusa o munca destul de grea la editat si la filmat(pe cancerul ala nu e usor sa filmezi) plus ca e al 3-lea clip care il filmam,deci suntem abia la inceput,iar criticii vreau sa vina cu argumente plauzibile si compentente cat si numarul si calitatea videoclipurilor care le-au filmat ei insisi.Iar cat priveste dubiul in privinta calitatii condusului soferilor nostri ash vrea sa va vad si pe voi daca sunteti la fel de buni pe cat comentati:).Have a nice day to you all!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:15. |
- Copyright 2026 4Tuning