![]() |
si eu conduc de 3 ani si ceva ( legal ) :P ,altfel de mai mult... :D
|
mereti ma fainiilor :P
da ma ricii tu nici nu stiu cine esti ... poate ne minti ;) ca vrajeli conduc si eu de multa vreme lol |
lasa mah piry! noi sa fim sanatoshi! :P deci??? mergem la patinoar??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
2. Permisu`l am din augsust 2001 3. Conduc pe drumurile publice de pe la 12 ani (si nu dacii, ci masini serioase) 4. am la bord vreo 35-40.000 km excluzand plimbatul prin orash 3 si 4 nu prea am cum sa le demo, daca ma crezi bine, daca nu sa fi sanatos. Poate numa instructoru' de la scoala de soferi sa zica ca nu prea am facut condus... oricum nu conteaza f mult timpul de cand conduci ci talentul si experienta. dar discutzia a inceput de la femeile la volan. de cand ma plimb cu masinile (sofer sau pasager) am vazut doar 3 femei care sa conduca bine. restu' toate merg doar pe banda 2, se uita in oglinda doar sa`shi aranjeze machiajul si franeaza inainte de orice curba indiferent de dificultate sau viteza. |
adevarat da puteai sa zici scurt cine esti :lol:
|
ricci, tu nu ai mers cu mama cu masina...
|
XDriver ziceai ceva ca poti aduce filtre de aer sport cu 1 mil si ceva, pe cand ai putea sa imi aduci unu?
|
Re:
Quote:
am luat carnetul la 18 ani .. si masina mi-am luat-o la 19 u do the math ! iar inainte .. ca oricare altul .. ce masina prindeam si care cum ma lasa ! iar la numar de masini conduse .. F multe!!!!!!!!! |
Re:
Quote:
|
piry vorbeste pt tine ,eu am permis de 4 ani ,dragonu adica bela are de 4 ani doru,sa nu mai vb pitt la fel nuiu iarasi xdriver .....mai are rost sa comentam??????
|
io il am de 8... luni...:) si acuma nu ca as vrea sa ma laud da, zic unii, avizati, ca conduc ma bine ca si unii care au carnetu de j'de ani
|
Re:
Quote:
|
extraordinar
|
mah ... mie mi se pare tema asta aiurea ... o zis shi piry ceva gresit shi akuma il asaltatzi totzi :lol: :lol:
parerea mea ca tra sa ai talent 8) deageaba esjti mosulica cu 40 de ani de experientza care conduce numa de nevoie daca vine unu care conduce de placere clar ... si inca o faza multzi au carnete de mult da numa se mandresc cu el ... il tin in vitrina ... aici mai ales femeile da nu numa ... no offense :wink: |
Zander ai montat GZ-ul?daca da cum suna? :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning