![]() |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
Quote:
in cazul dvs va recomand aftermarket dar sa nu fie modele cu semnalele incorporate ! O seara placuta. |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
Bună seara,
mă interesează dacă puteti reconditiona geamul(unul e crapat iar celalalt spart) stopurilor de pe un seat cordoba din 2004 si daca da la ce pret si in cat timp ar fi gata?Stima! |
Quote:
niste poze ar fi de ajutor cu stopurile problema. |
ma intereseaza de refacut sticla transparenta in intregime!Momentan nu am posibilitate sa le fotografiez, dar incerc maine!
|
sal,
ma interesa si pe mine cit ma costa setul de semnalizari laterale(dreptunghi) pt un golf 3 clare si deasupra becului sa aiba un cerc blur(mat)??? |
1 Attachment(s)
si cit ma duc aceste "sticle" k sa zic asa ????
|
Buna, pentru un Golf 2 cam cat ar costa sticla clara?
|
35 Attachment(s)
Quote:
astept poze sa vad despre ce discutam. __________________________ Quote:
70 lei /set geamuri clare cu transport inclus. __________________________ look2you22 am discutat pe mess deja. __________________________ UP^^ la produsele pentru daciute. __________________________ Intre timp : - Executat geam far NIssan Terrano - Reconditionat semnalizatoare Nissan Terrano - Reconditionat set stopuri Audi 100 - Reconditionat set faruri Bmw 320 (schimbat suporti oala interioara, reconditionat carcase + mici reparatii la carcase) - Executat set geamuri far moto yamaha fz6 - Reconditionat set faruri E-Classe - Reconditionat far VW Bora + polish profesional (urmeaza aplicare folie de protectie ventureshield) - Reconditionat far E-Classe - Executat dupa 3 zile de lucru de chinez batran 22 bucati stop si semnalizatoare autobus Stima Hadobas Peter |
Multumesc, spor la lucru...
|
1 Attachment(s)
Buna domnul Peter ,niste laude din partea mea :)
O lucrare din toamna ..din faruri cu angel eye crom au devenit negre mat si lupa de A6 pe scurta ,anulat engel-ul ,au iesit exact cum am cerut,recomand ! |
2 Attachment(s)
Am discutat cu ceva vreme in urma de niste semnale fata pentru Dacia 1300 (Clasic) aplicate, nu incluse in bara fata... cred ca iti mai amintesti. Voi reveni cu comanda pentru ele in scurt timp.
As vrea sa ridic o alta problema acum: Am nevoie mare de geamurile de la proiectoarele de ceata de la Clio MK1 (1993) cum sunt cele din imaginile de mai jos. Am modificat proiectoarele pe LED-uri si din nefericire unul dintre geamurile originale a crapat la spalare. Ca dimensiuni, iti pot spune asa: Lungime = 140mm Latime = 80mm As dori sa imi spui un pret pentru o pereche de astfel de geamuri (sau sticle, cum vrei sa le numesti), varianta clara si cu 4 striatii foarte subtiri pe orizontala. Multumesc mult. |
2 Attachment(s)
Ca sa intelegi la ce fel de striatii ma refer, atasez 2 poze exemplificatoare, una cu striatii orizontale, alta cu striatii verticale.
Apoi sa-mi spui cum iti pica mai lesne sa le faci striatiile astea subtiri. |
35 Attachment(s)
Quote:
va multumesc din nou de recomandare si ma bucur ca sunteti un clinent multumit. Milioane de km fara incidente va doresc ! Stima. ___________________________________ Quote:
am discutat la telefon si ramane sa va decideti cand puneti coletelul. ___________________________________ Up^^ la produsele pentru daciute ! ___________________________________ Intre timp : - Geamuri proiectoare autobus - Geam proiector Opel Zafira - Geamuri proiectoare Laguna Phase 2 - Reconditionat stop Honda Cr-V - Geam proiector autobus - Reconditionat stop Toyota Yaris - Reconditionat stop remorcuta - Geam faruri Hella Ford Focus - Reconditionat stop bara jeep - Geam proiector Laguna Phase 2 - Geamuri proiectoare Bmw 318 - Reconditionat stop Renaul Cangoo Stima Hadobas Peter |
1 Attachment(s)
salut... spune-mi si mie te rog frumos... cat ma costa sa imi schimbi geamurile la faruri pt vectra A. modelul din poza... multumesc. astept PM.
|
Multumesc Domnu' Peter.ce sa zic eu maine o sa primesc farurile dar am vazut aici rezultatul muncii dumneavoastra.sunteti meserias.
Stima.Manea Ionut Precizez ca farurile Hella de FF1 sunt ale mele si au iesit foarte bine,si omul prezinta incredere 100% fara nici un fel de problema. Multumesc |
| All times are GMT +2. The time now is 06:40. |
- Copyright 2026 4Tuning