![]() |
Re: Alba Iulia
2 Attachment(s)
:???: :rolleyes2 of of...
|
traim bine:)))zic yo...in sfarsit am timp liber...
|
nice ....dar nu stiu daca prinde!
|
asa ma gandesc si eu..oricum noua sigla facuta de laura arata super...:rolleyes2
din toti cei care suntem doar laura merge la Bucuresti de 4tuning day... Bravo Laura:2gun: |
3 Attachment(s)
:arrow:
:-P |
multumesc de aprecieri
mai e de lucru la sigla - mai putem modifica |
ma uit pe forum la pozele ce le-au postat norocosii care au ajuns la bucale la tuning days... grrrr... dau marunt din buze... si ma multumesc cu uitatul si cu gandul ca la anu' o sa fac cumva sa ajung. ce am vazut mi-a dat fibrilatii :)
deci laura merge maine, stefan si cosmin se pare ca tot asa. amanam intalnirea traditionala pe sapt viitoare... ultima varianta de sigla care este, totusi? e ceva ce nu am vazut inca? |
chiar care e varianta finala?sunt in aer:))saptamana viitoare?pai e invierea....hmmm..nu e bine...
|
La Multi Ani
de 1 aprilie...nu de aprilush ci de Ziua Nationala a Tuningului in Romania...deci norocosii care sunt la bucuresti sa puna niste poze sa imi ,,spal" ochii si eu:"))
|
:)))) spalai cu apa ma:))....salutare 4 alll.....i`m zback:D
|
5 Attachment(s)
hmm pun cateva poze...printre care si ultima varianta la sigla...tottusi nu imi place cum arata a doua masina(aia de jos):rolleyes2 doar parerea mea?alin duminica nu cred ca ne putem intalni din motive clare :P:!:
|
narcys cand o sa vi la intalniri?:P
|
la urmatoare intalnire o sa fiu primul acolo pt ca celelalte le`am ratat:(( asta e daca lucrez la armata:)) unde nu se tine cont de week
|
20 Attachment(s)
ceva de la bucuresti ...
|
aa vai am cazut pe jos...doamne fereste...am vazut si la tv p b1..emisiunea aia tuning show sau cu mm ii zice :| am ramas masca cand am vazut ce ii acolo...poate la anu ajungem si noi pe acolo...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:46. |
- Copyright 2026 4Tuning