![]() |
nu il cunosc momentan.
vam vazut pe toti aici pe forum. am zis hai sa intru si eu in gura voastra ca doar sunt timisorean. sa nu uit romaneste. care au umblat in raliuri,concursuri de indemanare ma cunosc.am scoala de pilotaj facuta acolo in ro.era alta generatie.de exemplu sandy borlovan mi-a fost coleg.am avut placerea sa vad pe internet ca inca participa in raliuri. |
Si tu, ca profesionist, ce pretentii ai de la noi, amatorii?... Iar pe forum suntem tari, da; pe strada, fiecare cu ce are.
Te asteptam sa ne scoti figurile din cap :twisted: |
Re:
Quote:
nu pot spune nici pe strada ca sunt cel mai tare sti cum e.tot timpul apare altul mai bun. singura chestie ce imi doresc e sa fac o linie cu akimoto.eu in bmw. nu stiu ce motor are dar arata destul de bine. |
Pe langa talentul de sofer, mai trebuie sa ai si bmw-ul potrivit ca sa-l afumi pe japonezu - ai ceva in vizor? Despre masina lui akimoto, il las pe el sa-ti spuna ce motor are, daca vrea. Daca nu, va dati pe neveu, e fain si asa. Numai sa fim si noi prezenti :wink:
|
Re:
Quote:
chiar nu am idee ce are sub capota sunt rare nu am prea vazut ca a lui si nici nu m-am dat cu modelul ala. |
Re:
Quote:
uatevar aaa, era sa uit, m-ai |
lool :lol:
cu ce bmwu? hahahaha |
pauladrian, ca sa ai sanse cu samuraiu' de akimoto iti va trebui macar un 330i E46, insa chestiunea e discutabila chiar si asa.
Daca vrei sa mergi la sigur ai nevoie de un M3, E36 sau E46. |
ce are akimoto asta??? are doar un civic typer R are.... caii motor de ....
alc!!!! mai bine ziceai porche sau lamborgini sau ferrari sau m5 :lol: |
akimoto!!!! cand faceti liniuta, suna-ma si pe mine, vreau sa vad si eu poate particip si eu :lol: okk mersi
|
mda pauladrian, inainte de akimoto a-r trebui sa treci de TEKIN, sau mai bine zis de masina lui TEKIN (tot Honda) :wink:
PS: ah da, si sa nu-l uitam pe domnu de mai jos :) |
ba fac io linie la pariu...care vreti... :)
|
ba ar99beamwe!!! iti trebe bani ce dracu faci ????? numa la pariruri te duci :lol: :lol: daca vreti ne intilnim introzi cand e cald si ne dam... dar fara bani
|
maine la ora 14, undeva in Arad...
|
vii la arad??? cand ajungi imi dai apel ???
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:58. |
- Copyright 2026 4Tuning