![]() |
Re: KATANA TEAM @ Iasi
Quote:
Spui ca clubul in sus, clubul in jos, clubul nu merita si bla bla bla. Dar "clubul" a facut vre-o data ceva pt noi si eu nu stiu? , Da spun asta dar ca sa faca ceva pentru tine.. arata ca faci si tu ceva pentru EL, ce vroiai sa faca clubul pentru tine daca abia te lasi "vazut" la niste intalniri, nu porti parasolarul clubului sa nu se ia cei de la service de tine si ca nu-l porti pe masina germana ca "nu da bine" , iar despre partea cu " Poate unii dintre noi chiar au destule pe cap incat sa nu isi poata face program comun cu majoritatea nici macar doua ore " e foarte dificil de inteles pentru ca MIE mi-e IMPOSIBIL sa cred ca tu ai un program ATAT DE RIGUROS incat nu-ti poti permite lucrul asta. Asu a venit de la Pascani de mai multe ori aici fara treburi .. si-a venit sa ne viziteze, asa ca nu o mai da pe "treaba in zona". Decizia pe care ai luat-o "i'm out" e decizia ta si ti-o respect. Succes |
Quote:
Ce am facut pentru KTN Iasi ? Am facut un eveniment in vara , la care nu s-a obosit nimeni sa ajunga, nu sa ne ajutati (chiar daca aveam nevoie de cat mai multi oameni) , ci sa fiti prezenti . A venit Asu , a stat cat a stat , dar a venit ... Dar intrebarea e , noi tre sa facem pentru voi ? Parca tot KATANA TEAM scrie pe parasolare (cine are ma refer) si nu trebuie sa facem nimic unii pentru altii , decat sa ne respectam si spun eu , sa ne implicam daca tot facem parte dintr-un club , doar daca ne consideram prieteni in primul rand si mai apoi membrii al unui club. |
Quote:
Eu am sa dau un singur exemplu ca asa poate ai sa pricepi ce inseamna "ajutorul clubului". Eleronul care a fost pe masina mea a costat ( in starea jalnica in care era - si ma poate corecta cine vrea sa o faca )o suma destul de importanta de bani si totusi l-am DONAT lui magnito ( Mihai ) pentru ca zicea ca are nevoie de un eleron . Am facut-o pentru ca am vrut SA AJUT "clubul". Asta este ideea de-a fi CLUB si-a ajuta. |
Quote:
|
daca continuati cu cearta nu ajungem nicaieri..in fine..sa nu uitam ca si virus a facut cate ceva pt unii dintre noi...eu unu tot timpu am tinut cu dreptatea si de asta spun ceea ce spun..... oricum e nasol asa, ca macar odata la o mie de ani, nu participam in numar mai mare. ar fi mai multe de spus, chiar foarte multe, dar nu am sa deschid niciun subiect aici. eu am fost la piatra de 2 ori de cand a inceput..anul 2010, odata cu treaba, dar i-am sunat si pe baieti, shuri nu era , si nici vali si m-am intalnit numai cu pod. a doua oara chiar nu am venit cu nicio treaba.iar anul trecut am trecut prin piatra din nou.fusesem pe la bicaz, si la intoarcere am stat vreo 2 ore cu baietii in parcare la mol. In fine nu vreau sa ma dau rotund ca eu am fost...da nah intelegeti fiecare ce vreti la urma urmei...cam atat...si ne vedem sambata.
P.S. Chiar imi pare rau ca Ghe nu mai e in club.. si inca ceva..Eu am sa ii propun lu Ghe, si am sa insist sa se intoarca in Club. Sper ca nu are nimeni nimic impotriva...Multumesc |
Virus mi se pare mie sau tu arzi prin balarii mah , a trecut un semestru in care tu nu ai iesit deloc la nici o intalnire , am vb sa facem intalnire in fata casei tale ca sa nu te deranjezi foarte tare si tot nu ai vrut , bah katana team nu e doar un parasolar sau un stiker si nu e nici club (deocamdata) ...katana team reprezinta un grup de prieteni care impartasesc o pasiune comuna pt masini (si tot ce tine de ele) ... asa ca clubul nu te ajuta cu nimic oamenii din "el" te ajuta ....
deci in momentul de fata vreau sa organizam o intalnire la iasi cu cei care cred ca pot sa mearga sa stabilil ce si cum facem cu plecarea la roman |
Quote:
Quote:
Chiar te rog MAD sa te ocupi cu plecarea celor din Iasi spre Roman ...sa stabiliti o ora cand sa plecati incat sa ajungeti pe la 12 la Roman. Stabiliti si voi o viteza de cruaziera , mergeti la consum ...sa ajungeti sanatosi. :) |
nu il cunosc da sunt de acord .....
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Am si eu o intrebare pentru tine ... ce ai vrea sa faca acest club pentru tine ... nu ai vrea sa facem toti o cheta si sa ne apucam sa-ti modificam masina ? Legat de Katana TEAM ...poate nu ai inteles ce inseamna acel TEAM pentru noi : ajutor reciproc intre membri ( dar mai important intre PRIETENI ) |
Quote:
o sa vb diseara despre asta .... |
@ShurikeN: Magnito este un baiat de nota 20 si chiar nu e cazul sa il amesteci in discutia asta. Daca te simti in pierdere cu eleronul, poti sa imi zici cat vrei si ti-l platesc eu.
De asemenea trebuie sa clarific ceva: eu nu am spus ca nimeni din club nu m-a ajutat, am spus doar ca clubul in sine nu m-a ajutat cu nimic. Pe o parte voi spuneti ca inainte de a fi membri ai clubului trebuie sa fim prieteni, iar cealalta am observat ca daca ne intalneam ca prietenii si nu neaparat ca membrii unui club nu era bine! Quote:
Ce-am facut eu pt club?! Cred ca sunt alte persoane mai in masura ca tine sa zica asta, persoane care stiu detalii pe care tu nici nu ti le imaginezi. Si scandalul cu GHE tot "nefacand" nimic a inceput, doar nu era treaba mea ca dimineata la prima ora sa fiu cu el la mecanic sa ii faca franele... Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
In incheiere va spun ca eu nu port ura pe nimeni. Daca o sa vrea cineva sa vb cu mine, nu am sa ma fac pierdut, iar daca nu, asta e. |
Quote:
ce piaese am eu e problema mea ...poate am gresit sau nu atunci cand am zis ... nu mai conteaza ... citeshte ce s-a scris aici inainte sa vb ,,, |
Quote:
Pozele respective ...fac chiar foarte bine ;) . Imi "cer" mii de scuze fata de tine ...ca eu fiind mai prost credeam ca tuning-ul inseamna doar niste plasticuri puse pe masina ...:oops: . :idea: . L.E : Mad incearca sa scrii fara "sh" , "k" in loc de "ca" etc etc . Mersi :D |
salutare la toata lumea... cam multa cearta pe aici... valex eu as veni si cu frate-miu da 2 sambete la rand am de la ora 10 cursuri de formare la munk si nu stiu cat ne tine :(( asa ca nu am cum sa apar si eu.. chiar as vrea sa vin si eu si frate-miu :(( sa`mi bag ceva in REnault-ul lu masa
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:14. |
- Copyright 2026 4Tuning