![]() |
Re: E36 - m-am indragostit prea repede
Am mers adineaori cu noul ,,316i''...merge si se aude bine rau...dar cel mai mult imi place cat de lasata e acum :D....
Formula noua... |
Quote:
|
hai cu un filmulet sa vedem si noi cum arata cum suna.....
|
10 Attachment(s)
dupa multe saptamani de asteptari si incercari... multe multe.a venit si clipa in care pot arata ce-am facut la masina :D momentan doar niste poze pentr un preview iar saptamana viitoare urmeaza si un filmuletz cu masina :D
|
3 Attachment(s)
si inca cateva poze n-au intrat din prima :D
|
In sfarsit, a inceput sa arate si ea a masina, fa rost de tubulatura pt bara pt ca e pacat, cum se misca?
|
momentan nu prea se misca ca e pus jos motoru, si trebuie bagat altu... in rest se misca bine :D acum arata bine ca masina;) nu ca altele :):lol: lasata, obc, clima, volan in 3 spite, 260 in bord, discuri pe spate :D cotiera in curand, plafon curat, stalpi curati :D :lol:
|
Quote:
|
Lasa ma k usor usor o faci tu...noi sa fim sanatosi
|
Quote:
|
usor ushor ca belele curge... :D xcum formula noua o sa fie de vis
|
rogane bravo tata dar parca ziceai ca ai dat jantele:)) frumos ia zi ce ai sub capota ca la exterior am vazut bravo felicitari ai facuto papusa
|
bv boss....hai maine la ploiesti sa vedem cum trage IS-ul;)...lasa o vorba...si ne auzim
|
I-ai pus discuri ventilate pe fata ?
|
nu, am sa-i iau discuri perforate zimmerman cam in 2 saptamani... momentan nu am nimic sub capota, am avut ceva acum numai am nimic, urmeaza alt motor. Nu pot veni la ploiesti ca plec la munte, poate saptamana viitoare dau o fuga pana la ploiesti. saptamana viitoare urmeaza poze under the hood :D;);) merci pt aprecieri :) dar xcum mai e de munca ca sa ajunga unde vreau eu :D probabil ca la primavara am sa zic ca mai e putin de munca dar pana atunci mai e...
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:26. |
- Copyright 2026 4Tuning