![]() |
Re: Intalniri
Pai oricum duminica este cea mai buna. Ai timp de toate
|
Re: Crazy Drivers la MARE!!!
aleks dupa cum se aude urmezi sfatul din vama veche, sa ne mutam la mare o tara de orase goale!!!:p
haideti fratilor sa o facem si pe asta! pe 28-29 e miting aviatic pe kogalniceanu! am putea face acolo un crazy drivers car display! :D |
eu sunt indiferent...
|
haideti fratilor sa ne organizam... si sa ne vedem duminica la BC...dam o tura ,stam de vb poate facemm un schimb de experienta si cu tunerii de la voi sa mai combinam ideile, poate iese ceva fain...
|
daca are cineva loc de mine eu vin :) cu toate ca eu shi nitro vom fi f torpila :d
|
Liberty Parade Printre ''nebunii''
liberty Parade 2006 Printre Membrii Crazy Drivers....care Veniti?poate Merem Toti In Satra;)
|
Re: Liberty Parade Printre ''nebunii''
“Anul 5. Editia a 6 a. Pregateste-te. Sa intri intr-un nou Liberty Parade. Elibereaza-te. Danseaza. Bucura-te. Simte. Iubeste. Traieste. Priveste in jurul tau.”
Cel mai mare evenimant dance din Romania Liberty Parade te asteapta pe 29 iulie pe plaja Liberty Parade Arena dintre Venus si Saturn. Pregateste-te de o noua noapte alba. Pentru ca pe camioanele Liberty Parade si pe scena impresionanta vor defila anul acesta nume grele:Liquid, Haute Culture, Suie Paparude, Optick, Allen, Horace Dan, D, Andy, Dan Ene, Dew Blu, andy Claze si Claus. Invitat special la Liberty Parade 2006 DJ Tonka. Parada Liberty Parade se va intalni la ora 16:00 in Olimp si va defila prin statiunile de la mare pana pe plaja dintre Venus si Saturn. Ce a fi ca, Clubul Auto CRAZY DRIVERS sa ia si el parte la aceasta super petrecere? Daca sunt doritori sa mergem postati aici ;) |
foarte buna ideea! numai ca in aceeasi perioada este mitingul aviatic de la kogalniceanu si nu vreau sa il ratez!
|
dar oricum ideea este super! Gasca Crazy drivers la Liberty Parade
|
Mda ar fi suepr dar fiekre ma iare kte o treabaq ceva si...sigur nu vom putea fi p acolo toti crazy driverii
|
toti nu dar o mare parte da:D!!!vor fi acolo! sau asa sper!
|
eu va astept:) in cta nu plec nicaieri:)
|
Eu ma duc spre mare pe 4-5....k pana atunci nu sunt fonduri..salariu e km p 31:Ddeci...poate ne vdm p acolo....
|
ehh....era frumos sa mergem toti odata....sa facem un convoi crazy drivers pe autostrada...nu care cum poate :(
|
cam pe 28 era super daca plecam...prindem shi Liberty Parade... shi vin mai multi....
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:46. |
- Copyright 2026 4Tuning