![]() |
Re: Intalniri Mk3 - Bucuresti
si eu...vreo 81,5%
:) |
Prezent si eu baieti :D!!!
|
Eu sunt nas:drunk:, iar de luni sunt in Bucuresti
|
Ramai mai mult timp Paul? Felicitari si distractie placuta :D
|
stau o luna jumatate, ne vom intalni dupa amiaza
|
Deci sa intelegem ca vineri seara ne vizitezi? Sper ca nu vii cu Peugeot ca nu te primim :lol:
|
cata lume a fost vinerea trecuta ??? eu nu am venit ca nu imi facusem masina :D acu o sa vin ca e gata :))
|
Nu mai este ce era odata...
|
pai eu de cate ori am fost la intalniri ... vin de vreo 1-2 luni sa zic asa ... nu au fost mai mult de 5 .... poate vineri acum vin mai multi :D
|
1 Attachment(s)
DUMINICA , 6 septembrie , intalnire mk3/vento la PESCARUS , incepand cu ora 12 . deja am mai vorbit cu golfisti la telefon, si s-au anuntat destul de multi. se tine si aia de vineri seara , n-am nimic cu ea , dar se va organiza si duminica :) va astept !!! pun si poza pt cei noi care n-au mai fost la pescarus.
numar de contact : 0763832813, alex |
Puteai sa zici si tu in felul urmator: Intalnirile Golf MK3/Vento se tin astfel:
-vineri seara incepand cu ora 21:00 pe platoul de jos al Academiei Militare -duminica incepand cu ora 12:00 vizavi de restaurantul Pescarus (vezi poza mai sus) Alex daca te-ai plictisit singur ca nu a mai venit nimeni o perioada pe la Pescarus asta se datoreaza in mare parte caldurii de la pranz, ca nu vreau sa-mi fiarba capul, dar acum ca s-a mai racorit o sa ne facem aparitia si duminica acolo. In concluzie pentru seara asta cine se mai anunta? EU prezent! |
eu o sa ma duc si duminica sa vad care e treaba .... poate vine mai multa lume ... ne vedem acolo ...
|
am scris cum am vrut , si asa stiti despre ce e vorba, pt ca majoritatea ati mai venit la pescarus asa k nu aveati nevoie de invitatii speciale.iar cu cei noi am vb personal. iar de plictisit nu m-am plictisit pt ca n=am mai fost nici eu.
|
o sa ploua ... mai vine cineva ??? macar sa nu bat drumu de pomana pana acolo ... stau tocmai in rahova :)))
|
In seara asta mai vine cineva la Academiei?
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:56. |
- Copyright 2026 4Tuning