![]() |
Re: BV 02 RHD
urmaresc topicul de mult timp si cred ca nu multi au reusit sa faca ce ai facut respectele mele :D masina e deosebita prin felul ei si nu le mai da satisfactie la totzi necunoscatorii. Astept cu mare interes pasajele spate ....... bafta
|
4 Attachment(s)
o noua achizitie in familia rhd masina e un tlx tipla masina va fii de zii cu zii iar rhd-ul dupa ce iau licenta etc
|
2 Attachment(s)
Quote:
-hai sa pun o poza cu alt membru al familiei tale! George lasa ca poate rezolvam de motoru ala de 2.0:D:P |
Eu am o intrebare :D
Cum iei viraj cu aripa aia?:D:-? nu imi dau seama.. |
masina vireaza fffffff bine nu am probleme ,masina a stat in garaj la cineva ,de la garaj pana acasa la mine a venit pe rotiiii nu a fost probleme sa atinga in aripi
la denivelarii mai atinge,dar oricum trebe sa schimb toate gumele de pe ea sunt pe 60 si caut pe 45 |
de ce folie pe masina care se vrea rally?
|
am pus folie pe ea ca a fost sparta de 2 ori in ideea sa nu se mai vada in ea ..
|
ma gandesc ca suna foarte bine toba :)
|
Am un vopsitor de nota 20 care sta in Sacele. Te combin?
|
Quote:
Sunt convins ca roll-barul este cel vizat din masina ta de catre hoti pentru a fi valorificat la un centru de reciclare al metalelor. |
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
unpic de poze o mica intrunire la coltu blocului :-P:-P:-P:-P:-P:-P
|
Tiai luat casca...!?
Asta inseamna 2 lucruri...te dai pe scutere..sau te dai pe munti ?:-P Keep it up man ! ;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:37. |
- Copyright 2026 4Tuning