Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   MK3 - G E K (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/110224-mk3.html)

AdySoLenZa 01-10-10 08:40

re: MK3 - G E K

Bravo ma, imi place ca investesti in continuare, e de apreciat, esti in Bucuresti sau acasa?.... pentru ca trebuie sa discutam ceva:D

RideTheRiddle 01-10-10 09:13

momentan sunt in craiova, dar duminica vin in bucuresti si daca ajung in timp util trec pe la "anturaj" sa discutam.

ovidiu89 01-10-10 10:09

trebuia facuta o poza si pusa in rama:D:D

M.y.k.e 01-10-10 16:48

Salut, stii cumva unde pot si eu repara o clima la un Golf 3 in Craiova ?
Daca da lasa'mi si mie un numar de telefon al cuiva care stie pe privat !
Merci mult !

mario_eddy 01-10-10 18:55

Quote:

Originally Posted by M.y.k.e (Post 3695767)
Merci mult !

ce anume nu functioneaza ? daca nu are freon , dute la auto PYO langa stadion la ciuperca .

on : superba masina , spor la treaba in continuare . ( un alt motor ceva ? ai in plan ? )

RideTheRiddle 02-10-10 12:06

Quote:

Originally Posted by M.y.k.e (Post 3695767)
Merci mult !

cum a zis si mario, du-te si fa-i o verificare la pyo ca aia au tester electronic daca nu stii ce are, si dupa daca vrei ma interesez si iti spun cine poate repara.
Quote:

Originally Posted by mario_eddy (Post 3696062)
ce anume nu functioneaza ? daca nu are freon , dute la auto PYO langa stadion la ciuperca .

on : superba masina , spor la treaba in continuare . ( un alt motor ceva ? ai in plan ? )

alt motor? suna deosebit de tentant, numai ca investitia in alt motor m-ar duce prea mult, si mai bine dau banii aia diferenta la o masina cu motorul pe care il vreau eu, poate chiar ies mai ieftin

NXdev 16-10-10 01:20

Nu ne arati si noua o poza cu tetierele montate :D ?In rest, suberba masina ;).

RideTheRiddle 16-10-10 01:40

trebuie sa fac putina curatenie in masina inainte de poze :D am mai facut o mica schimbare la interior zilele astea si e putin dezastru. asta seara m-a oprit politia si m-a intrebat: Da ce faci baiete cu toate prostiile astea prin masina? :D

MadAboutGolf3 16-10-10 05:49

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 3730681)
trebuie sa fac putina curatenie in masina inainte de poze :D am mai facut o mica schimbare la interior zilele astea si e putin dezastru. asta seara m-a oprit politia si m-a intrebat: Da ce faci baiete cu toate prostiile astea prin masina? :D

mai baiete te-ai apucat de prafuri ? si le-ai varsat prin masina ? :-s , hai lasa caterinca si pune niste poze :D

ovidiu89 16-10-10 11:16

renovezi?:lol::lol:

RideTheRiddle 16-10-10 15:11

1 Attachment(s)
hai totusi o poza.... poze complete cand o sa am timp sa fac curat in "tomberon"

valyh 16-10-10 15:36

tomberon?ce complimente ii faci golfuletului :lol::lol::lol:

frumusel tare!hai pune poze cu tetierele sa vedem si noi ce ai facut tu acolo...

bafta in continuare!

RideTheRiddle 16-10-10 20:04

pai daca pe bancheta din spate sunt 2 volane, 3 hanorace, 20 de pachete de tigari terminate si o gramada de foi, iar in portbagaj mi-e frica sa ma uit :D isi merita in momentul asta "complimentul" :D
o sa ii fac maine niste poze :)

MadAboutGolf3 17-10-10 06:02

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 3732498)
pai daca pe bancheta din spate sunt 2 volane, 3 hanorace, 20 de pachete de tigari terminate si o gramada de foi, iar in portbagaj mi-e frica sa ma uit :D isi merita in momentul asta "complimentul" :D
o sa ii fac maine niste poze :)

vrei sa adopti cumva stilul rat ? :-? :D

RideTheRiddle 17-10-10 11:01

stilul hobo nu rat :D nu dar pur si simplu nu am avut timp sa fac curat.

All times are GMT +2. The time now is 19:38.

- Copyright 2026 4Tuning