| model collector |
03-07-10 02:38 |
Re: Ferrari 1/18
Quote:
Originally Posted by DrifterGT
(Post 3488939)
Si dece ma rog are 2 stickere cu ferrari pe aripa ? :?: Imi pare a fi fake , e usor sa vopsesti un F50 din ROSU in ALB ... :lol: , e simplu dupa doar ei stickerele cu ferrari si le lipesti pe caroserie ... si pac ... ai un F50 foarte RAR ! :x
|
Daca ai sti cate ceva despre machete si producatori probabil nu ai mai posta aiurea. Macheta aceasta sau F40-ul ala de care tot tu intrebai daca este rar, daca nu aparea aici nu stia aproape nimeni ca a existat, dar ce naiba tot e fake. Daca nu e vopsit in balcon cu oja e fake. Daca ai avea ochiul format ai vedea ca abtibildele alea asa vin din fabrica nu le-a printat un nene si i-au iesit suprapuse, macheta are jante aurii si etc. Sunt machete care se faceau in special pt piata din Germania, pentru ca acolo fiecare colectioneaza ceva, si normal ca in anii 90 la noi zaceau pe rafturi in Metro doar Ferrari rosii ca oricum nu le cumpara nimeni ca nu aveau bani. La altii unele modele de Bburago sunt rare in stare originala acum in 2010, pe cand pe la noi abia acum se descopera Bburago cu ale sale raritati, care in fapt sunt niste machete ordinare. Si am un sentiment ca macheta asta este de o varsta cu tine daca nu mai mare.
Si altceva interesant si fenomenal, se prezinta aici machete senzationale, dar bineinteles inevitabil trebuie sa ne concentram pe Bburago ca astea sunt baza.
PS: si daca inca nu crezi ca macheta asta este originala, am si motivul sa ti-o dovedesc.
|