![]() |
Re: sexy braileanca B 44 DVL
Quote:
|
1 Attachment(s)
scuze ca postez din nou in legatura cu galeria de dublucorp ... e doar o parere ... dar altfel iti intra amestecul de aer-benzina prin galeria de dublu ... intra mai fluent ca la galeria simpla in care amestecul se loveste de buza aceea dintre cele 2 gauri ... puls din cate am observat eu,conteaza diferenta de material din care sunt confectionate galeriile... cea de dublu(aluminiu)ofera o alunecare mai buna a benzinei :) ... nu sunt eu "gigi mecanicu" sa stiu tot,dar asta e doar o parere .. numa bine :)
|
Sa scris pe toate forumurile ce "upgrade" uri se pot face la motoru de dacie, cu sau/si fara axe sau/si carburatoare sau/ si alte acareturi. Trebuie doar sa cauti....
|
Cand ti-am zis de chiulasa mai scurta, tu mi-ai zis de supapele mari dar tu tot aceeasi cantitate de benzina bagi in motor prin carbu monocorp.:lol:Daca tii carbul mono ar fi mers bine chiulasa de 1.3, daca tii chiulasa de 1.6 pune un dublucorp.si mai tarziu o axa...
Vorbim!!>:D< |
Quote:
|
ooo ai avansat din 1.3 in 1.6 bun asa......si cred ca sar putea sa te ajung si eu daca motorul arata prea avariat si trebuie sa schimb prea multe piese ....mai bine imi bag un bat in cur si imi bag 1.6 :D dar nu stiu daca se merita sau nu asa ca zi...:D se merita sau nu?:))
|
Quote:
|
cand ne arati si noua ce ai facut cu gumele?:D
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
:arrow:Teaser:arrow:
|
Quote:
Arata frumos... Baga-le repede pe DVL...ce mai stai?:p |
superbe..:X cat sunt gumele ? 185?:rolleyes2:lol::lol:
|
e mare lenea cu zoomu asta :shock: foarte frumoase rotile :) 195/50/r15
|
f tari sunt rotile...arata super.Pe DVL ar arata bestial....
|
superbe rotile,dar sunt mari dvlule,am avut keskinurile alea cu aceleasi dimensiuni la anvelope,si se misca foarte greu,nu vreau sa te intristez,dar eu daia am renuntat la ele.
oricum sunt sme,asteptam poze cu ele pe masina. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:15. |
- Copyright 2026 4Tuning