![]() |
Re: TM 02 KRF Dacia 1310 TLX
iti dau eu tunel de fibra sau tabla la alegere:lol:
|
Quote:
|
pai si asa pe criza asta nici marunt nu mai acolo.incearca asa,dar sa nu iti bage surprize pe acolo.
|
Quote:
|
ai reusit sa pui cutia sus ?
|
9 Attachment(s)
Quote:
azi mam impact un pic si cu timoneria de sus maine probabil o sa o improvizez si pe cea de joscu un capat de bara :D am mai pus fuzeta de pe dreapta si am mai montat pe motor ce trebuia de montat (volanta , ambreaj , alternator ...) ... si in rest am finisat fibra de pe masina |
7 Attachment(s)
azi am vopsit compartimentu si am pus si motoru cu ajutoru lui cata ...
|
fulia aia de jos de la distributie sa nu o vopsesti ma.... sa o lasi asa murdara si jegoasa si ne vopsita ca aia este a lu vecinu [-(
|
Quote:
|
era trecut de ora 00:00 cand a postat si probabil a vrut sa zica miercuri :???:
|
Quote:
|
dai cu el de pamant ma :)) ...
|
3 Attachment(s)
azi am reusit sa fac si timoneriile (improvizate) de la cutie ... merge totu brici, intra in toate treptele ... si intra foarte scurt .. numa sudurile sa ma tina :D
|
sincer sa fiu chestia asta nu arata grozav de bine, dar daca te gandesti sa mai intaresti putin sa ii tragi o carcasa deasupra si sa o izolezi de exterior cu niste mansoane de cauciuc probabil ca o sa fie muult mai buna? si de ce nu te gandesti sa renunti la sudura si sa o prinzi cu ceva coliere metalice? sti in caz ca te lasa vreodata sa o poti face in drum.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:11. |
- Copyright 2026 4Tuning