![]() |
Re: B~15~FOF
Frumos rezultatul imi place:D
P.S da si tu un polish pe farurile alea:P |
A iesit.. :shock:
Bafta ! |
alex_77_marius , farurile sunt ok , in ultima poza ti se pare masina curata din cauza la capota , dar in rest era murdara .
mersi ma , si eu ma mandresc cu voi , cu unii dintre voi :) |
imi place maxim capota, se pare ca vopsitorul a respectat liniile spre bara. lufturi egale stanga dreapta cu farurile, baietii astia de la ghetto se pricep :)))
ps: o sa fur si eu 2-3 poze sa le urc pe site |
Da , le`am dat indicatii cum sa le faca si au iesit bine.
da " fura`le" , vroiam sa iti pun pe topic , dar daca pui pe site e mai bine. sanatate baietilor de la ghetto:lol: |
Quote:
|
arata super...dar insigna dupa spate naspa...nu mi place.
|
Quote:
mie imi place , ca daca nu`mi placea o scoteam . totusi e insigna de la Dacia ... |
O data, candva in trecut, nu aveam nici un interes fata de logan, poate datorita faptului ca exista numai tiuning chrome edishian si huse type er......dar din cauza ta, a lui dsing, a kys-ului parerile se mai schimba:), vopseaua din poze ti-a iesit sticla, imi place.
|
mersi , fiecare face pe ce are , eu am avut logan , am tiganit ce am avut.
da , asa e , sunt super multumit , oglinda nu alta. |
masina se pregateste pentru regionala loganistilor de la Brasov in acest weekend.
o sa revin cu poze , filme si impresii. |
Ce ai facut la Brasov ma? Vrun premiu ceva? Hai cu poze ca sunt curios:D
|
12 Attachment(s)
si cateva poze din week
|
Da....e bine ca ati prins timp frumos si voie buna. Cu toate ca s-a intamplat acel incident nasol.....:rolleyes2
|
10 Attachment(s)
eleron original dacia
plafoniera cu 3 leduri corpul a venit de la facut , nu mai am probleme cu relantiul . si o tiganie la etrieri din week trecut , vopseaua vechea era sarita si arata urat. cu rotile usoare si corpul marit plus ce aveam pana acuma tiganit la masina am dovedit un passat 2.0 tdi 140 cp , aproape 2 masini distanta. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:36. |
- Copyright 2026 4Tuning