![]() |
Aici :evil: :evil: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...4729&start=135
Nu mai faceti topicuri noi degeaba. Razvan vrei sa nu te mai recunosc ca var? :lol: :lol: :lol: !Aleks sterge topicul asta te rog |
10x :oops:
are maine treaba aleks cu aranjarea topicurilor de aici :) |
imi cer scuze pt eroare!! se mai intampla! imi cer scuze si pt ca am creat topicul asta, dar sunt nou in chestiile astea si nu stiam cum sa trimit un mesaj pe topicul existent! Scuze, inca o data!
|
Re:
Quote:
|
vsa
misule doar stii ca fara mine nu exista clubul asta!!!!si daca nu eram eu nici nu vedeai centrul!!!!! :shock: :shock:
|
vsa
aseara a lipsit robert si milica!!!!!Baieti sa stiti ca aveti absent nemotivat!!!!!! :shock: :shock:
|
cine e milica si cine e robert?
|
Milica e cristi_407 si robert e robertjoy (cu una dintre cele mai frumoase masini din bacau :) parerea mea)
Chiar robert, ce mai faci ? nu ai mai scris pe aici, poate o sa vii si tu, mi-a zis vali ca a vorbit cu tine. Apropo, frumoase stopurile, arata parca cu totul altfel spatele ... nota 10+ :wink: . :) |
robert... rrr ?? :shock:
|
mio zis si mie aleks. da. RRR0ul. nu am vazut stopurile.
|
l-am vazut sapt trecuta... super tari stopurile
|
robert nu cred ca stia de intalnire, pt k era in bacau.
m-am intalnit ieri cu el in roman, eu veneam de la iasi si el se ducea :lol: cat despre nelamurirea lui andr3i, eu am stema de mertz la avatar pt ca asta a fost masina mea de suflet,a fost cea mai importanta masina a mea, la care am muncit cel mai mult, iar marca asta ramane idealul meu, indiferent ce conduc intre timp... |
Inseamna ca ori nu am inteles eu bine ce a zis vali (nu ii dau prea multa atentie de obicei pt ca vorbeste numai prostii) ... sau ca m-a mintit (oricum vali minte 2/3 din timp) :D :shock: :shock: :shock:
|
vsa
cine minte????? :shock: :shock: :shock: care vali????? :shock: :shock:
|
topic inchis evident :lol: :lol:
incearca sa dai post reply, nu new topic data viitoare. stiu k e mai greu la inceput :lol: pentru nelamuriri, incepatorii pot da click pe acest mini-ghid |
| All times are GMT +2. The time now is 14:14. |
- Copyright 2026 4Tuning