![]() |
Re: E30 - taxiul meu
Quote:
|
Mama,ba tata mai bine da tu pe gugle dala si cauta dictionar Englez-Roman si da acolo un search la "JOKE".
|
Quote:
|
Joke-ul era al meu....dar se pare ca tu chiar nu stii de el.....iar cu genul de cuvinte "colegule" cred ca ai gresit adresa....cauta la TIR-isti....aia o mai ard asa prin statie;)
|
Quote:
|
Quote:
sa nu imi zici ca ai fost TIRist ca ma c*c pe mine de ras :lol::lol: |
Quote:
oi fi crezut ca l-ai descoperit pe tarzan al autostazilor:lol::lol::lol::lol: |
asa cum e 318 i.....318 is....asa am dat in germania peste un neamt pasionat care din 316 i l-a facut 316 is....si am avut norocul sa ii iau masina.....de pe care am luat motorul...
cine ma intreaba ce motor am ,spun ca 2,5 ca sa scap ridicatul capotei pt a vedea motorul.... |
zici tu ca e 2.5 dar parca 1.6is-u asta trage de 2.5 ori mai bine:))...vb aia precizie germana;)
|
Jakale inca un taxiu pe forum bre:)?
|
fiecare isi numeste topicul cum vrea...eu asa am ales...nu ma deranjeaza ca si alti isi deschid topicuri cu taxiuri....
|
1 Attachment(s)
la odihna dupa ce am dat o tura "incet" prin imprejurimile ploiestiului cu un alt urs......nu se mai vazusera demult si s-au alergat putin....:))
|
v-am vazut aseara pe la sala,era ursaraie pe acolo...deci sa inteleg ca iei comenzi si pe ploaie
|
ploaie ,zapada nu conteaza....masina a urcat asta iarna pe platou la AZUGA....in afara de faptul ca a facut pe grederul si a nivelat drumul totul a fost ok.....:))
|
4 Attachment(s)
pe la iarba verde............
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:26. |
- Copyright 2026 4Tuning