![]() |
Re: Asociatia X-Team Racing Club
Care mai vb in halul asta (mesajele sterse) isi ia un warn mititel rapid...pt injuriile care s-au folosit se poate acorda usor si un ban temporar...asa ca va rog sa pastrati decenta.
|
da... sa ma scuze admini .... dar eu raman la ideea mea ca fiecare ar tr sa isi vada de ale lui si d ce e in curtea lui nu sa stea sa vorbeasca despre altii (mai ales pe la spate) ... pace , bani si femei pt toata lumea !!!
|
daca mai injuratzi va sparg sa moara mama :)) ery daca mai ai probele ma sunii :)))))))) ca vad ca nu faci fatza:)))))))
|
Pai nu fac pt ca imi iei tu toti clientii la facut "fatza"
|
pai yzf-ule un quatro stagioni fara ciuperci merge ?? fac eu cinste cu toate ingredientele:)):)):)):)):)):)):)):))
|
salutare,
se mai fac inscrieri in club? am tot cautat pe net si nu am gasit nici un site functional, cu niste date de contact, ceva. Merci |
0723 345 604 - Andu TRA
|
Merci pentru promptitudine ;)
|
Cu placere.
|
Salut baieti , un mic montaj cu masinuta mea , ca nah , de cand am servo pot si eu sa invart volanu :))) https://www.youtube.com/watch?v=QcQoAahZA28
|
Frumos, dar totusi mai mult mi-a placut ce a pus pe asfalt cel negru, incearca sa mai contrelezi putin treaba nu doar cercuri simple, oricum frumos si astept sa te vad peste o luna la bucresti, succes.
|
Mi-e greu sa o controlez la bordurile alea pt ca am ceva mai multi calutzi putere si autoblocant fatza de ala negru ii este mai usor pt el sa le faca larg... el nu are nici una nici alta ,si prefer sa probez prima data undeva delimitat cu creta sau ceva decat sa distrug masina in bordura ... baie de ulei etc , e f greu de controlat masina imediat te arunca , le`am condus pe amandoua ..
|
bv tie frate , dar nu vad filmultele si cu ceilalti membii ai clubului :P:P
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:18. |
- Copyright 2026 4Tuning